Αγγλία

Αντσελότι: «Δεν ξέρω αν θα μείνω»

Από τα χείλη του… Ρομάν Αμπράμοβιτς κρέμεται ο Κάρλο Αντσελότι σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή του ή όχι στον πάγκο της Τσέλσι. Ο Ιταλός τεχνικός ρωτήθηκε ξανά για το μέλλον του στους «μπλε» μετά το με την Νιούκαστλ, παραπέμποντας τους Άγγλους δημοσιογράφους στη διοίκηση, εννοώντας φυσικά τον Ρώσο ιδιοκτήτη του λονδρέζικου συλλόγου.

Από τα χείλη του… Ρομάν Αμπράμοβιτς κρέμεται ο Κάρλο Αντσελότι σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή του ή όχι στον πάγκο της Τσέλσι. Ο Ιταλός τεχνικός ρωτήθηκε ξανά για το μέλλον του στους «μπλε» μετά το 2-2 με την Νιούκαστλ, παραπέμποντας τους Άγγλους δημοσιογράφους στη διοίκηση, εννοώντας φυσικά τον Ρώσο ιδιοκτήτη του λονδρέζικου συλλόγου.

«Αυτή την ερώτηση πρέπει να την κάνετε στους διοικούντες. Εγώ δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα. Έχω επισημάνει ότι θέλω να παραμείνω στον σύλλογο, αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει. Πρέπει να περιμένουμε ακόμη μια εβδομάδα. Όλοι μπορούν να εκφράσουν μια άποψη για την παρουσία μου στον πάγκο της Τσέλσι, αλλά η διοίκηση είναι αυτή που θα πάρει την απόφαση», ήταν τα λόγια του.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x