Ελλάδα

Γκετσέφσκι: «Τους σεβόμαστε, δεν τους φοβόμαστε»

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σέβονται απόλυτα τον Παναθηναϊκό, ωστόσο θα πρέπει να πάνε χωρίς φόβο στον μεταξύ τους ημιτελικό, σύμφωνα με τον Τοντόρ Γκετσέφσκι. Από την πλευρά του, ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σέβονται απόλυτα τον Παναθηναϊκό, ωστόσο θα πρέπει να πάνε χωρίς φόβο στον μεταξύ τους ημιτελικό, σύμφωνα με τον Τοντόρ Γκετσέφσκι.

Από την πλευρά του, ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.

«Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ποιος είναι ο αντίπαλός μας στη φάση αυτή. O Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και έχει την πρόσφατη κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για να το αποδείξει. Εμείς αντιμετωπίζουμε προβλήματα απουσιών αυτό τον καιρό, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται δεδομένων των συνθηκών, να προβληματίσουμε τον Παναθηναϊκό και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι», είπε για την αναμέτρηση ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Το καλύτερο που μπορούν θα επιδιώξουν να κάνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Τοντόρ Γκετσέφσκι: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός είναι Πρωταθλητής Ευρώπης και η ψυχολογία τους είναι σίγουρα ανεβασμένη αυτή τη στιγμή, μοναδικός τους στόχος είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος για να λήξει η χρονιά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τους σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε, πηγαίνουμε για να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε μέσα στο παρκέ».

Εκτός θα είναι ο Μάρσαλ, που βρίσκεται στις ΗΠΑ και οι τραυματίες Δέδας και Αράπης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x