Stoiximan Super League

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Μόνοι μας και όλοι σας»!

Σκληρή ανακοίνωση με τίτλο «όνειδος» και βέλη κατά πάντων εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η «Ένωση» κάνει λόγο για Superleague των λίγων και παραρτημάτων του ενός, καταγγέλλει επαγγελματίες σε εντεταλμένες υπηρεσίες και καλεί όλους τους φορείς να βγάλουν απωθημένα πάνω της, με το χαρακτηριστικό «μόνοι μας και όλοι σας»!

Σκληρή ανακοίνωση με τίτλο «όνειδος» και βέλη κατά πάντων εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η «Ένωση» κάνει λόγο για Superleague των λίγων και παραρτημάτων του ενός, καταγγέλλει επαγγελματίες σε εντεταλμένες υπηρεσίες και καλεί όλους τους φορείς να βγάλουν απωθημένα πάνω της, με το χαρακτηριστικό «μόνοι μας και όλοι σας»!





Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η Superleague των «λίγων» και των παραρτημάτων του ενός, η ΕΠΟ των ανύπαρκτων και «επαγγελματίες» σε εντεταλμένες υπηρεσίες συνέθεσαν και πάλι ένα σκηνικό αηδίας, ντροπής και δυσωδίας, με κομπάρσους -δυστυχώς τους ποδοσφαιριστές και τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, που έγιναν μάρτυρες μιας φαρσοκωμωδίας.

Απόψε καταπατήθηκε κάθε έννοια δικαίου και ισονομίας. Παρακαλούμε δημόσιους οργανισμούς, επιτροπές και ομοσπονδίες να εξαντλήσουν τα αρρωστημένα απωθημένα τους για άλλη μια φορά επάνω στην ΑΕΚ.

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

Θέλετε δεν θέλετε, η ΑΕΚ θα είναι πάντοτε παρούσα σε κάθε πρόκληση και θα την βρίσκετε μπροστά σας.

«Συγχαρητήρια» σε όλη την πολιτική ηγεσία για τα αποτελεσματικά μέτρα κατά της βίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x