Stoiximan Super League

Τα παρατράγουδα μιας «αετομαχίας»

Δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των φετινών πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και η νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ (2-1) άλλαξε τα δεδομένα, φέρνοντας τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην κορυφή και ξαναβάζοντας ουσιαστικά και τον Παναθηναϊκό στο κόλπο του Champions League. Γεμάτη παραφωνίες και παρατράγουδα η «αετομαχία» της Τούμπας με ένταση, αποβολές, διακοπή του ματς και κατάληξη μια γεμάτη οργή ανακοίνωση της «Ένωσης».

Δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των φετινών πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και η νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ (2-1) άλλαξε τα δεδομένα, φέρνοντας τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην κορυφή και ξαναβάζοντας ουσιαστικά και τον Παναθηναϊκό στο κόλπο του Champions League.

Γεμάτη παραφωνίες και παρατράγουδα η «αετομαχία» της Τούμπας με ένταση, αποβολές, διακοπή του ματς και κατάληξη μια γεμάτη οργή ανακοίνωση της «Ένωσης».

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση με 9 βαθμούς. Η Ένωση ακολουθεί με 8 και το «τριφύλλι» έχει 7. Ο Ολυμπιακός Βόλου με 4, δεν έχει απολέσει τις ελπίδες του για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Διαβάστε περισσότερα για το παιχνίδι.

Τεράστια παράπονα (άλλα δικαιολογημένα κι άλλα όχι) της «Ένωσης» για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου, που απέβαλε τον Μάκο στο 70' και τον Γκαρσία στις καθυστερήσεις -για αντισυναδελφικό χτύπημα στον Μίτσελ! Μάλιστα, η διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας εξέδωσε λίγο μετά το τέλος του ματς ανακοίνωση στην οποία χρησιμοποιεί βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Μάκης Χάβος εξήρε την αποφασιστικότητα των παικτών. Διαβάστε περισσότερα.

Από την πλευρά του, ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε πως η ΑΕΚ είναι η ομάδα που όλοι κυνηγάνε και απέφυγε να μιλήσει για τη διαιτησία, λέγοντας πως προτιμά να δαγκώσει τη γλώσσα του! Διαβάστε όλα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός.

Η ένταση που υπήρξε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ μεταφέρθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης και στα αποδυτήρια του αγώνα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, οι πόρτες πλήρωσαν τα… σπασμένα.

Διαβάστε όσα έγιναν στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Αργά το βράδυ, δε, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν παρέλειψε (σε χαμηλούς τόνους μεν, αλλά) να απαντήσει στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, εκδίδοντας δική της, όπου χαρακτηρίζει τη διοίκηση της Ένωσης «εκτός τόπου και χρόνου».

Διαβάστε την αναλυτικά εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x