Stoiximan Super League

Τα… διαρκείας σηματοδοτούν εξελίξεις!

Η όρεξη των οπαδών του Ολυμπιακού για μεταγραφές έχει ανοίξει εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και πρόκειται να γίνει μεγαλύτερη, την νέα εβδομάδα. Η έναρξη της διάθεσης των καρτών διαρκείας αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις, επαφές και διαπραγματεύσεις με ομάδες και παίκτες.

Μπορεί καλά-καλά να μην έχουν ολοκληρωθεί όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά η όρεξη των οπαδών του Ολυμπιακού για μεταγραφές έχει ανοίξει εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Και πρόκειται να γίνει μεγαλύτερη από τη νέα εβδομάδα λόγω της έναρξης της διάθεσης των καρτών διαρκείας, την Τετάρτη 25 Μαϊου.

Η αλήθεια είναι ότι στον Ολυμπιακό δεν «καίγονται» να συνδυάσουν τις πρώτες ημέρες διάθεσης των διαρκείας με κάποια μεταγραφή, και πως μεγαλύτερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να υπάρξει κάτι… «χειροπιαστό» -ακόμη και ανακοίνωση- τις ημέρες που θα ακολουθήσουν.

Σημαντικότερος λόγος είναι το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» ακόμη εξετάζουν πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και συνεχίζουν να βρίσκουν και άλλους που θα μπορούσαν να αποτελέσουν καλή επιλογή για το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Ακόμη και την νέα εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί ταξίδια για ανθρώπους της ομάδας για να τσεκάρουν παίκτες.

Το σίγουρό είναι πως από την Δευτέρα θα ενταθούν οι επαφές με ομάδες και παίκτες, τα ονόματα των οποίων έχουν βρεθεί εδώ και ημέρες στην επικαιρότητα. Έτσι, αυτό που αναμένεται σίγουρα θα είναι όσο τον δυνατό περισσότερα στοιχεία για τις υποθέσεις που απασχολούν εδώ και ημέρες τους υπεύθυνους της ομάδας, και μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και να ξεκαθαρίσουν πολλά.

Βέβαια, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει και απόκτηση παίκτη. Κάτι τέτοιο όμως –τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Στον Πειραιά προσπαθούν να βρουν παίκτες που θα ανεβάσουν κι άλλο το επίπεδο του ρόστερ της ομάδας. Έτσι δεν έχουν πρόθεση να μείνουν μόνο σε ένα-δύο ονόματα για τις θέσεις που έχει αποφασίσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε πως πρέπει να γίνει «φρεσκάρισμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x