Stoiximan Super League

Στέλνουν «διαμάντι» στην ΑΕΚ! (video)

Ένα… παιδί-διαμάντι (συνεχίζουν να) στέλνουν στην ΑΕΚ ρουμανικά δημοσιεύματα. Η ιστοσελίδα «sport365» επέτεινε τη φημολογία πως ένας από τους παίκτες που «γοήτευσαν» τον Άρναρ Γκρέταρσον στο πρόσφατο ταξίδι του στη γειτονική χώρα είναι ο (γνωστός, μεταξύ άλλων, για την άρνησή του προ διετίας να πάρει «πέτσινο» πέναλτι), Κοστίν Λαζάρ.

Ένα… παιδί-διαμάντι (συνεχίζουν να) στέλνουν στην ΑΕΚ ρουμανικά δημοσιεύματα.

Η ιστοσελίδα «sport365» επέτεινε τη φημολογία πως ένας από τους παίκτες που «γοήτευσαν» τον Άρναρ Γκρέταρσον στο πρόσφατο ταξίδι του στη γειτονική χώρα είναι ο (γνωστός, μεταξύ άλλων, για την άρνησή του προ διετίας να πάρει «πέτσινο» πέναλτι), Κοστίν Λαζάρ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 30χρονος αμυντικός χαφ (που είχε κάνει επίδειξη fair-play το 2009, εξηγώντας στον ρέφερι του αγώνα με την Οτελούλ ότι η παράβαση που υπέδειξε ήταν «αβαβά»), θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Τονίζεται, δε, πως -πέραν του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ- και ο ίδιος ο παίκτης (που φέρεται να απάντησε αρνητικά προ ημερών σε πρόταση ανανέωσης με ετήσιες αποδοχές 200.000 ευρώ) βλέπει με θετικό μάτι τη μετακίνησή του στην Ελλάδα.

Πέραν του αναμφισβήτητου… ήθους του, πάντως -που αποδεικνύεται και από το σχετικό βίντεο του αγώνα με την Οτελούλ- ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι επιδόσεις του Λαζάρ (133 συμμετοχές και 9 γκολ) από το 2006 που αγωνίζεται με τη φανέλα της Ραπίντ.





Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x