Stoiximan Super League

«Μεγάλη ημέρα για τον Βόλο»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ () ο Μάκης Κατσαβάκης, ο οποίος είχε μόνο συγχαρητήρια να μοιράσει στους παίκτες του για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει όλη την χρονιά. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως μπορεί η ΑΕΚ να είχε καλύτερη παρουσία από την ομάδα του, όμως «έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ (1-0) ο Μάκης Κατσαβάκης, ο οποίος είχε μόνο συγχαρητήρια να μοιράσει στους παίκτες του για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει όλη την χρονιά. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως μπορεί η ΑΕΚ να είχε καλύτερη παρουσία από την ομάδα του, όμως «έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι μια τεράστια νίκη που επισφραγίζει όλη την χρονιά. Η ΑΕΚ ήταν για κάποια λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο καλύτερη και ίσως άξιζε να πετύχει κάποιο γκολ, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς σε αρκετά παιχνίδια ήμασταν πολλοί καλοί αλλά τελικά δεχόμασταν γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στους παίκτες μου, οι οποίοι έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια όλη την χρονιά και φυσικά με τον προηγούμενο προπονητή. Είναι μια μεγάλη ημέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια, συγχαρητήρια…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x