Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο Θεός έστειλε στον ΠΑΟΚ, τον Μουσλίμοβιτς

Το ότι ο κόουτς Ιωακείμ Χάβος συντηρεί μια πλασματική εικόνα για την απόδοση του ΠΑΟΚ, καλή ώρα όπως αυτή με τον ΠΑΟ, όταν δήλωσε ότι η ομάδα του «απείλησε και δημιούργησε», επιδέχεται διπλής εξήγησης:Η πρώτη έχει να κάνει με τη σταθερή πολιτική του να διατηρεί το θρύλο του ΠΑΟΚ που πέρσι μπήκε σφήνα στους πρωτόπορους και πλούσιους και φέτος επιχειρεί το ίδιο.

Το ότι ο κόουτς Ιωακείμ Χάβος συντηρεί μια πλασματική εικόνα για την απόδοση του ΠΑΟΚ, καλή ώρα όπως αυτή με τον ΠΑΟ, όταν δήλωσε ότι η ομάδα του «απείλησε και δημιούργησε», επιδέχεται διπλής εξήγησης:
Η πρώτη έχει να κάνει με τη σταθερή πολιτική του να διατηρεί το θρύλο του ΠΑΟΚ που πέρσι μπήκε σφήνα στους πρωτόπορους και πλούσιους και φέτος επιχειρεί το ίδιο.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη

Το δεύτερο είναι ότι ο άνθρωπος δεν είδε το ίδιο καλά και από τη γωνία που παρακολούθησαν με την άνεσή τους όλοι αυτοί που κάθονται στον καναπέ τους και απολαμβάνουν τα ριπλέι.

Όλοι αυτοί, για παράδειγμα, γνωρίζουν από την πρώτη στιγμή ότι το γκολ του Ζιλμπέρτο ήταν κάλπικο. Εκείνος έλεγε ότι θα το δει στο βίντεο. Λες κι αμα το δει, τι θα γίνει; Θα αλλάξει άποψη ή θα μιλήσει για άδικη ήττα της ομάδας του.
Εδώ που τα λέμε, μια αδικία υπάρχει... Και στον ΠΑΟΚ τη δέχθηκαν σχεδόν αδιαμαρτύρητα.

Αλλά, για να μην μας λένε ότι είμαστε κομπλεξικοί θα σας διευκρινίσω πολύ απλά, ότι ο Παναθηναϊκός έπρεπε να νικήσει γιατί ήταν καλύτερος.
Αν αυτό σας ικανοποιεί, τότε να το κλείσουμε εδώ και να κοιτάξουμε τι ακολουθεί.
Μόνο που εγώ, δεν μπορώ να το αφήσω έτσι.
Η εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν θλιβερή. Το ότι εξακολουθεί να αγωνίζεται απόλυτα αμυντικά και ειδικά σε αγώνες που πρέπει να βγει μπροστά είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει. Και ειδικά εκείνο το παλικάρι που λέγεται πρόεδρος Θόδωρος και τον δείχνουν οι κάμερες στις σουίτες των γηπέδων, μαζί με μερικούς ακόμη που υποφέρουν από το τραγικό θέαμα.

Αν έχουν σκοπό να συνεχίσουν στο ίδιο ρυθμό, καλά θα κάνουν να μας το πούνε, να είμαστε προετοιμασμένοι, γιατί το παραμύθι με την ομάδα που την ενδιαφέρουν μόνον τα αποτελέσματα, δεν το τρώει κανείς.
Κι αν τώρα καταφέρει, από σπόντα (τι θα γίνει στο ΑΕΚ- ΠΑΟ) να φτάσει στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ, θα ήθελα να συμπληρώσω ότι υπάρχει ένας πρόσθετος λόγος για να απογαλακτισθεί από τις λογικές του Σάντος.
Είναι καιρός να τραβήξει μια γραμμή και να κλείσει οριστικά το φάντασμα σε ένα υπόγειο και να μην εμφανιστεί ποτέ.

Να μην αντικρίσουμε ποτέ το σφιχτό αμυντικό παιχνίδι της μιας ευκαιρίας.
Με τον ΠΑΟ, τη μοναδική ευκαιρία που έφτιαξε ο Βιερίνια, ο ΠΑΟΚ τη σπατάλησε με τον Μουσλίμοβιτς.

Είναι ώρες που σκέφτομαι ότι ο Θεός τιμωρεί τον ΠΑΟΚ γιατί δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο και του έστειλε τον Μουσλίμοβιτς να χάνει τις πιο κλασικές και καθοριστικές ευκαιρίες για το μέλλον της ομάδας του.

Δεν λέω, μπορεί να έχει βάλει κανά δυό σημαντικά γκολ, αλλά, είναι εκνευριστικός με την παρατεταμένη αστοχία του.
Όπως καταλαβαίνετε, αν είχε σκοράρει ο Μουσλίμοβιτς, έστω και ισοπαλία, ο ΠΑΟΚ είχε αγκαλιάσει την πρώτη θέση. Με δεδομένη τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου, δεν θα υπήρχε κανένα άγχος για το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΑΕΚ- ΠΑΟ.

Επικοινωνία με τον συντάκτη στο zahariadis@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x