Θανάσης Ράλλης

Δεν καταστράφηκε ο κόσμος τελικά. Κρίμα!

Κι όμως είναι αλήθεια. Τη γλυτώσαμε. Είμαστε ακόμα ζωντανοί και η συντέλεια του κόσμου δεν ήρθε. Το Heartbreak Hotel, γνωστό για την κινδυνολογία του, ασπάζεται οποιαδήποτε αερολογία μπορεί να βγάλει τον κόσμο στους δρόμους πανικόβλητο. Αυτή τη φορά ο κίνδυνος είναι τα ζόμπι. Έχουμε και βίντεο με οδηγίες.


Εμείς ως Heartbreak Hotel είμαστε και στο Facebook. Κοιτάξτε μας! Εδώ!

Κι όμως είναι αλήθεια. Τη γλυτώσαμε. Είμαστε ακόμα ζωντανοί και η συντέλεια του κόσμου δεν ήρθε. Να σας πω τη μαύρη μου αλήθεια δεν περίμενα ότι θα τα ξαναπούμε, αλλά να που η μοίρα τα έφερε έτσι και συνεχίζουμε με ότι εφόδιο έχει ο καθένας για τις μέρες που θα έρθουν.

Θα ήθελα πολύ να έχω το κουράγιο να ασχοληθώ με την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, αλλά η μαζεμένη μαυρίλα από την αρχή της σεζόν μέχρι και σήμερα, με κάνει να θέλω να φάω το κεφάλι μου κάθε φορά που η σκέψη μου τριγυρνάει στα σκοτεινά σοκάκια του ελληνικού ποδοσφαίρου, που το μόνο που μπορεί να μας προσφέρει είναι μία καλή αφορμή για γέλιο αν το χιούμορ μας είναι αρκετά μαύρο ώστε να μπορούμε να χωνέψουμε το πόση μιζέρια υπάρχει στα στενά σύνορα που το περικλείουν.

Προτιμώ να ασχολούμαι με πιο καθημερινά θέματα. Όπως αυτό που δημοσίευσε η USA TODAY. Ο προβληματισμός της εφημερίδας είναι ξεκάθαρος.

«Είναι ο Μπιν Λάντεν στην κόλαση;»

Μείνετε στο Heartbreak Hotel για να δείτε το βίντεο που θα σας βοηθήσει να σωθείτε σε περίπτωση που επιτεθούν Ζόμπι.

Είναι αλήθεια ένα λογικό ερώτημα. Είναι στην κόλαση; Δεν είναι; Και αν δεν είναι είχε κάποιο γνωστό και τη γλύτωσε, περνώντας πρώτα μία βόλτα από το καθαρτήριο και θα επιστρέψει αργότερα για να κριθεί πάλι από την αρχή καθαρός και εξαγνισμένος από τις αμαρτίες;

Δεν σταματώ ποτέ να εκπλήσσομαι από αυτά που ακούω και βλέπω γύρω μου. Από το πόσος κόσμος υπάρχει που θα μπει σε αυτή τη διαδικασία σκέψης. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ανώτερο αφού είναι πολλές οι φορές που αναλώνομαι σε προβληματισμούς του τύπου « Γιατί τελείωσε το Lost;», « Γιατί λένε ότι το σουβλάκι δεν είναι υγιεινό;» και το αποκορύφωμα … «Γιατί δεν είναι πια στη μόδα τα καρό πουκάμισα;».

Ο καθένας λοιπόν μπορεί να έχει τους προβληματισμούς του. Μπορεί να θέλει να κάνει ένσταση η ΑΕΚ ή μπορεί να μη θέλει. Αυτό ς που θέλει, δεν πάει να πει ότι μπορεί να επιβάλλει την άποψη του στον άλλο, ούτε το αντίθετο.

Αλλά δυστυχώς ποτέ δεν θα πάψουμε να πιστεύουμε ότι η άποψη μας είναι σημαντικότερη από του διπλανού μας, γι’ αυτό και κάποια στιγμή θα καταλήξουμε στους δρόμους κρατώντας ότι βρούμε μπροστά μας, ενώ ένας ψηλός τύπος με καμπανάκι θα φωνάζει «bring out your dead».

Όχι εντάξει. Βλακείες λέω ως συνήθως. Αποκλείεται να γίνει κάτι τέτοιο.

Ας ελπίσουμε μόνο να μην έρθει η στιγμή που θα πρέπει να προφυλαχθούμε από τα ζόμπι όπως …προέβλεψε το αμερικανικό κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων.

Το βίντεο που ακολουθεί έχει κάποιες λύσεις για αυτή την περίπτωση.



Follow ThanRallis on Twitter

Αφήστε το μήνυμα σας μετά τον χαρακτηριστικό ήχο στο: Blood_and_the_city@hotmail.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x