Stoiximan Super League

«Συγκινήθηκα μόλις πέρασα την πύλη της Παιανίας»

Τα έντονα συναισθήματά του όταν μπήκε φέτος για πρώτη φορά στην Παιανία, παρά το γεγονός πως είχε κάνει αυτή τη διαδρομή εκατοντάδες φορές περίγραψε ο Στέφανος Κοτσόλης. «Όταν πλησίασα τα αποδυτήρια, είδα την αφίσα μου. Ήταν πολύ ιδιαίτερη στιγμή», είπε ο διεθνής πορτιέρο, ο οποίος μίλησε και για τις καλύτερες στιγμές που είχε με την πράσινη φανέλα.

Τα έντονα συναισθήματά του όταν μπήκε φέτος για πρώτη φορά στην Παιανία, παρά το γεγονός πως είχε κάνει αυτή τη διαδρομή εκατοντάδες φορές περίγραψε ο Στέφανος Κοτσόλης.

«Όταν πλησίασα τα αποδυτήρια, είδα την αφίσα μου. Ήταν πολύ ιδιαίτερη στιγμή», είπε ο διεθνής πορτιέρο, ο οποίος μίλησε και για τις καλύτερες στιγμές που είχε με την πράσινη φανέλα.

Σε συνέντευξή του στο «Παναθηναϊκό Τριφύλλι», ο Στέφανος Κοτσόλης μίλησε για τα πρώτα του συναισθήματα μόλις έφτασε στην Παιανία μετά απο απουσία μερικών ετών για να ξαναφορέσει τα πράσινα.

«Την πρώτη μέρα που ξαναπέρασα την πύλη, υπέγραψα το συμβόλαιό μου και η ομάδα δεν είχε προπόνηση. Στη διαδρομή έλεγα μέσα μου ότι έχω κάνει αυτό το δρομολόγιο άπειρες φορές, έχω διαβεί αυτή την πύλη άλλες τόσες, αλλά μόλις βρέθηκα μέσα στις εγκαταστάσεις συγκινήθηκα. Και από την αντιμετώπιση που μου επιφύλαξε το προσωπικό της Παιανίας και όταν πλησίασα τα αποδυτήρια της Ακαδημίας και είδα την αφίσα μου. Έχουν αναρτήσει οι υπεύθυνοι φωτογραφίες όλων όσοι έχουν ξεκινήσει από τα μικρά τμήματα και έχουν παίξει στην πρώτη ομάδα. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα».

Στη συνέχεια σχολίασε τα όσα έλαβαν χώρα στο Καραϊσκάκη, αφού ήταν και το πρώτο παιχνίδι που βρέθηκε στην αποστολή της ομάδας. «Έναν χρόνο έλειψα από τα κοινά του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά μη νομίζεις ότι και στην Κύπρο δεν υπάρχει φανατισμός. Κάθε υγιώς σκεπτόμενος άνθρωπος, όχι μόνο παίκτης, απορρίπτει και καταδικάζει όλα αυτά και εύχεται να βρεθεί λύση. Χρειάζονται πολλά και πρώτα απ’ όλα κοινή βούληση. Δεν κάνουμε τίποτα με το να μετατίθενται οι ευθύνες μεταξύ των ομάδων, της πολιτείας, της ομοσπονδίας. Για να βρεθεί λύση, πρέπει να γίνουν θυσίες, ώστε να απολαύσουμε καρπούς. Μόνο έτσι μπορεί να πάει μπροστά το ποδόσφαιρό μας».

Τέλος, σχολίασε τις καλύτερες στιγμές που έχει ζήσει με το «τριφύλλι» στο στήθος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βίωσα έντονα συναισθήματα και πήρα τεράστια χαρά όταν πήραμε το Πρωτάθλημα(2004). Στην ίδια μοίρα όμως βάζω και τις πορείες στην Ευρώπη. Ζήσαμε μεγάλες χαρές και αξέχαστες στιγμές. Η νίκη στο Σάλκε που ήταν η απαρχή μεγάλων βραδιών, το θρίλερ στη Βαρκελώνη αλλά και η επόμενη χρονιά στο ΟΥΕΦΑ…»

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x