Επικαιρότητα

Πρόγνωση καιρού Τετάρτης, 25 Μαΐου 2011

Άρχισαν τα 30άρια! Άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα, Τετάρτη, σε όλη την Ελλάδα με λίγες τοπικές νεφώσεις και καταιγίδες στα ηπειρωτικά το απόγευμα.

Άρχισαν τα 30άρια! Άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα, Τετάρτη, σε όλη την Ελλάδα με λίγες τοπικές νεφώσεις και καταιγίδες στα ηπειρωτικά το απόγευμα.


Αττική

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με λίγα σύννεφα μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι - βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά του νομού θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Λίγα σύννεφα παροδικά αυξημένα στη συμπρωτεύουσα, με πιθανότητα για πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα μετά το μεσημέρι, κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη συμπρωτεύουσα από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού Πέμπτης, 26 Μαΐου 2011

Δροσιά με ψιχάλα! Συννεφιά με λίγες βροχές προβλέπονται γι’ αύριο Πέμπτη στα νησιά και τα ηπειρωτικά, ενώ στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, αλλά και στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας ίσως να σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί τοπικά 6 και πρόσκαιρα στο βορειοανατολικό Αιγαίου έως 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x