Stoiximan Super League

Αθανασιάδης: «Επιπλέον κίνητρο η κλήση στην Εθνική»

Ως ένα έξτρα κίνητρο για να συνεχίσει την σκληρή δουλειά που κάνει στο γήπεδο, χαρακτήρισε ο Κλάους Αθανασιάδης την πρώτη κλήση του στην Εθνική ομάδα των ανδρών από τον Φερνάντο Σάντος. «Νίκη για να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση», το μήνυμα του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Ως ένα έξτρα κίνητρο για να συνεχίσει την σκληρή δουλειά που κάνει στο γήπεδο, χαρακτήρισε ο Κλάους Αθανασιάδης την πρώτη κλήση του στην Εθνική ομάδα των ανδρών από τον Φερνάντο Σάντος.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την κλήση μου στην Εθνική Ομάδα. Πιστεύω ότι κάθε ποδοσφαιριστής επιθυμεί να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο και να αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής», είπε ο 26χρονος επιθετικός και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω και δημοσίως τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου δίνει. Αυτή η κλήση αποτελεί για μένα ένα πολύ μεγάλο επιπλέον κίνητρο να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και να καθιερωθώ».

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει τη νίκη κόντρα στη Μάλτα και να παραμείνει στην κορυφή του πρώτου ομίλου:

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που βρίσκομαι στην Εθνική Ανδρών. Θέλω να βοηθήσω όπως μπορώ την ομάδα. Στόχος μου είναι να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα, κάτι που δεν θα είναι δύσκολο, αφού ξέρω όλους τους παίκτες και με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Ο αγώνας εναντίον της Μάλτας είναι πολύ σημαντικός και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε τη νίκη και να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση του ομίλου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x