Stoiximan Super League

Τα ριάλια, ριάλια… Supporters!

Άνοιγμα στους Κύπριους φίλους της ΑEK, που ενδιαφέρονται να καταθέσουν τον… οβολό τους για να τη βοηθήσουν, ετοιμάζουν οι Supporters. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που φιλοδοξεί να φέρει την «Ένωση» στα χέρια του κόσμου της, ο πρωτεργάτης του νεοσύστατου φορέα, Μάκης Κασνακίδης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης, θα ταξιδέψουν την επόμενη εβδομάδα στη Μεγαλόνησο.

Άνοιγμα στους Κύπριους φίλους της ΑEK, που ενδιαφέρονται να καταθέσουν τον… οβολό τους για να τη βοηθήσουν, ετοιμάζουν οι Supporters.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που φιλοδοξεί να φέρει την «Ένωση» στα χέρια του κόσμου της, ο πρωτεργάτης του νεοσύστατου φορέα, Μάκης Κασνακίδης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης, θα ταξιδέψουν την επόμενη εβδομάδα στη Μεγαλόνησο.

Εκεί οι δυο τους θα έχουν επαφές για την δυναμική προώθηση του πλάνου και στους Κύπριους φίλους της «Ένωσης» -που έχουν στείλει ήδη αρκετά ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συμμετοχή τους σ’ αυτό.

Την ίδια ώρα, εξάλλου, η γενικότερη ανταπόκριση του κόσμου στο εγχείρημα συνεχίζεται με αρκετά ικανοποιητικούς ρυθμούς -καθώς το ποσό που έχει συγκεντρωθεί φτάνει τις 651.200 ευρώ, ενώ αναμένεται -με τη συμπλήρωση, την Τρίτη, μιας εβδομάδας από την παρουσίαση του, να έχουν προστεθεί περισσότερα από 100.000 ευρώ στο αρχικό κεφάλαιο που είχε ανακοινωθεί τότε (565.800 ευρώ).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x