Stoiximan Super League

Ολυμπιακός για Ερμάς

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αντίλ Ερμάς αποκαλύπτει το «France Football». Ο Μαροκινός με γαλλική υπηκοότητα μεσοαμυντικός φεύγει από τη Λανς, που υποβιβάστηκε στη Ligue 2 και το δημοσίευμα κάνει λόγο για πιθανή πρόταση των «ερυθρόλευκων» εντός της εβδομάδας. .

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αντίλ Ερμάς αποκαλύπτει το «France Football». Ο Μαροκινός με γαλλική υπηκοότητα μεσοαμυντικός φεύγει από τη Λανς, που υποβιβάστηκε στη Ligue 2.

«Η αποχώρησή του από τη Λανς είναι δεδομένη. Μένει να φανεί που θα συνεχίσει την καριέρα του. Έχει έρθει σε επαφή με πολλές ομάδες από το Κατάρ, αλλά για τον Μαροκινό μέσο και αρχηγό της Λανς ενδιαφέρεται επίσης ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός, που είναι πιθανό να καταθέσει πρόταση αυτή την εβδομάδα», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Ερμάς, γεννημένος στις 27 Ιουνίου του 1986, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2014. Φέτος είχε 31 συμμετοχές και 4 γκολ στη Ligue 1, ενώ είχε από μία εμφάνιση στο Κύπελλο και το Λιγκ Καπ Γαλλίας.

Η καριέρα του Ερμάς με αριθμούς:

2007/08-Ρόζελαρ (Α’ Βελγίου): 11-0
2008/09-Λανς (Β’ Γαλλίας): 22-0
2009/10-Λανς (Α’ Γαλλίας): 34-0
2010/11-Λανς (Α’ Γαλλίας): 31-4

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση μεσοαμυντικού και ήδη φέρεται να έχει προσεγγίσει τη Γιουβέντους ζητώντας το 50% των δικαιωμάτων του Μοχάμεντ Σισόκο.

* Επιταγή 10.000 ευρώ παρέδωσε στον Ιερό Ναό Γενεσίου Θεοτόκου Νίκαιας ο Τάσος Μητρόπουλος εκ μέρους του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x