Θανάσης Ράλλης

Αυτό είναι οπαδιλίκι!

Το Heartbreak Hotel ζει τελικά στην Ελλάδα και πουλάει οπαδιλίκι για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.


Εμείς ως Heartbreak Hotel είμαστε και στο Facebook. Κοιτάξτε μας! Εδώ!

Δεν νομίζω να διαφωνείτε ότι οι μέρες που ζούμε είναι παράξενες. Παράξενες όχι απαραίτητα με κακή έννοια. Διαφορετικές. Νομίζω ότι αλλάζουμε. Μέρα με την ημέρα περισσότερο, με κάθε ανάσα που παίρνουμε, με κάθε σκέψη που κάνουμε.

Ποτέ δεν μου άρεσε να είμαι σύμφωνος από την αρχή με κάτι χωρίς να το μελετήσω, να το εξετάσω, να δω όλες τις παραμέτρους. Πάντα προτιμούσα να κάνω την κίνηση μου όταν νιώσω κάτι, και όχι να κινηθώ περιμένοντας το συναίσθημα να έρθει μετά. Σε απλά ελληνικά αυτό λέγεται , καθυστερημένη σκέψη.

Η υπερβολική ανάλυση μπορεί να αλλοιώσει τις καταστάσεις, αλλά πείτε μου και εσείς τι να κάνω. Αν μπορούσα να αλλάξω το DNA μου θα το έκανα, πιστέψτε με.

Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μ’ αρέσει αυτό που βλέπω στους δρόμους της Ελλάδας. Κατέληξα βέβαια μετά από πέντε μέρες. Είχα τις αμφιβολίες μου για τα κίνητρα. Ακόμη τις έχω σε κάποιο βαθμό αλλά δεν μπορώ παρά να πιστέψω ότι η πλειονότητα του κόσμου που κατακλύζει κάθε μέρα το Σύνταγμα, βρίσκεται εκεί γιατί απλά νιώθει ότι δεν πάει άλλο.

Στο μυαλό μου πλέον είναι ξεκάθαρο το τι πρέπει να γίνει αρχικά. Αυτοί που βρίσκονται μέσα στο μεγάλο κίτρινο κτίριο, θα πρέπει να φύγουν. Τώρα θα μου πείτε αυτοί που θα έρθουν μετά θα κάνουν κάτι καλύτερο; Πιθανότατα όχι, αλλά έχω μάθει ένα πράγμα στη ζωή μου. Όταν δεν με θέλουν κάπου, φεύγω. Όταν κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που μου ανέθεσαν και δυσαρεστώ αυτούς που με εμπιστευτήκαν, πάλι φεύγω.

Ξέρω ότι ακούγεται ουτοπικό το να περιμένεις από ανθρώπους που έχουν γεννηθεί μέσα στα παιχνίδια της εξουσίας να σκεφτούν σαν απλοί άνθρωποι, αλλά τέτοιες καταστάσεις δεν υπάρχουν κάθε χρόνο. Συμβαίνουν σπάνια και καθορίζουν ολόκληρες γενιές και το τι θα κάνει ο καθένας σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι αυτό που θα κρίνει την κληρονομιά μας.

Λέγοντας τα παραπάνω καταλήγω στο πόσο δεν μπορώ τη Μπαρτσελόνα. Με εκνευρίζει το εκνευριστικά αψεγάδιαστο παιχνίδι της. Με εκνευρίζει που είναι δύο κλάσεις ανώτερη από όλες τις υπόλοιπες ομάδες στην Ευρώπη. Με εκνευρίζει που ότι κάνει το κάνει τέλεια. Αν ήθελα τελειότητα θα αγόραζα πορσελάνες.

Για αυτό to Heartbreak Hotel προσπάθησε με όλες τους τις δυνάμεις και με όλα τα βουντού του κόσμου για να καταλήξει το Τσάμπιονς Λιγκ στη Γιουνάιτεντ.

Δείτε τις προσπάθειες μας στο βίντεο που ακολουθεί:



Follow ThanRallis on Twitter

Αφήστε το μήνυμα σας μετά τον χαρακτηριστικό ήχο στο: Blood_and_the_city@hotmail.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x