Stoiximan Super League

«Κάτι μεγάλο γεννιέται στην ΑΕΚ»

Άξιο της εμπιστοσύνης και της στήριξης του κόσμου της ΑΕΚ χαρακτήρισε το πλάνο των Supporters ο Σταύρος Αδαμίδης! Υποδεχόμενος κάποιους εξ αυτών στις εγκαταστάσεις των Σπάτων, ο πρόεδρος της «Ένωσης» χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία δείγμα του ότι «κάτι μεγάλο γεννιέται στην ΑΕΚ». Δεν δίστασε να παραδεχθεί, ωστόσο, πως είναι και ο μοναδικός τρόπος πλέον εκείνη να επιβιώσει.

Άξιο της εμπιστοσύνης και της στήριξης του κόσμου της ΑΕΚ χαρακτήρισε το πλάνο των Supporters ο Σταύρος Αδαμίδης!

Υποδεχόμενος κάποιους εξ αυτών στις εγκαταστάσεις των Σπάτων, ο πρόεδρος της «Ένωσης» χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία δείγμα του ότι «κάτι μεγάλο γεννιέται στην ΑΕΚ».

Δεν δίστασε να παραδεχθεί, ωστόσο, πως είναι και ο μοναδικός τρόπος πλέον εκείνη να επιβιώσει.

«Και μέσω των Supporters και μέσω της ομάδας που φτιάχνουμε, γεννιέται στην ΑΕΚ κάτι μεγάλο. Ο κόσμος καλείται να το στηρίξει. Τα πρώτα δείγματα από τους Supporters, είναι θετικά. Πήγαμε σε αρκετές επαρχιακές πόλεις, αλλά και στην Κύπρο. Σύντομα θα πάμε στην Κομοτηνή. Πρέπει να ξέρει ο κόσμος μας ότι -με αυτό το πλάνο- η ΑΕΚ ή θα επιβιώσει ή θα πεθάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αδαμίδης, στο περιθώριο της ξενάγησης που έκανε -μαζί με τον Μάκη Κασνακίδη- στους περίπου 40 Supporters που βρέθηκαν στο προπονητήριο.

Ερωτώμενος από τους φιλάθλους για τις υποθηκευμένες (στη Morgan Stanley) μετοχές, ο πρόεδρος της ΠΑΕ παραδέχθηκε πως αυτό συμβαίνει με κάποιες που ανήκουν σε μετόχους του 2004, αλλά ξεκαθάρισε πως εκείνες που θα βγουν τώρα -μετά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου- θα είναι ελεύθερες.

Σχετικά με το θέμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Αδαμίδης παρουσιάστηκε ξανά αισιόδοξος (βασίζοντάς το στο ότι «είναι η πρώτη φορά που είμαστε όλοι μαζί και προσπαθούμε για το κοινό συμφέρον») και δεσμεύτηκε πως σε λίγο καιρό θα έχει ολοκληρωθεί ο φάκελος που θα κατατεθεί.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στα φαινόμενα βίας, τονίζοντας πως «η Πολιτεία δεν έχει σκύψει σοβαρά πάνω στο πρόβλημα», αποκάλυψε ότι «είπα και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού πως αν πιάνατε τους λίγους που έκαναν επεισόδια στο Kύπελλο και τους στέλνατε στην φυλακή, δεν θα γινόταν ποτέ ξανά τίποτα» και μίλησε για τα μέτρα που σκοπεύει να λάβει η ίδια η ΠΑΕ: «Θα υπάρξει από την νέα σεζόν ηλεκτρονικό εισιτήριο. Είμαστε σε συνεννόηση με τους οργανωμένους. Του χρόνου θα είμαστε και πάλι στο ΟΑΚΑ, αλλά θα είναι ανοικτό μόνο το κάτω διάζωμα».

Κλείνοντας, δε -και πριν αναχωρήσει μαζί με τον κ. Κασνακίδη για τη Θήβα, όπου θα ενημερώσουν κι εκεί τον κόσμο για το πλάνο των Supporters- ο Αδαμίδης τοποθετήθηκε και για τη δικαστική διαμάχη της ΑΕΚ με την οικογένεια Ψωμιάδη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θα κυνηγήσουμε το θέμα μέχρι τέλους. Όποιος κλέβει λεφτά από την ΑΕΚ, θα μας βρίσκει μπροστά του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x