Stoiximan Super League

Γνωρίστηκαν

Ο Φράνκο Κοστάνσο, με την άφιξή του στην Ελλάδα, για να ολοκληρωθεί και τυπικά -με την υπογραφή του- η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, μετέβη το μεσημέρι της Παρασκευής (10/6) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και γνωρίστηκε με το νέο του προπονητή, Ερνέστο Βαλβέρδε. Στη συνέχεια, ξεναγήθηκε στο νέο του… σπίτι, για το οποίο, μόνο καλά λόγια είχε να πει, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται στο Metropolitan, όπου περνάει από ιατρικές εξετάσεις. Ακολούθως, θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει.

Ο Φράνκο Κοστάνσο, με την άφιξή του στην Ελλάδα, για να ολοκληρωθεί και τυπικά -με την υπογραφή του- η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, μετέβη το μεσημέρι της Παρασκευής (10/6) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και γνωρίστηκε με το νέο του προπονητή, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στη συνέχεια, ξεναγήθηκε στο νέο του… σπίτι, για το οποίο, μόνο καλά λόγια είχε να πει, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται στο Metropolitan, όπου περνάει από ιατρικές εξετάσεις.

Ακολούθως θα πάει στα γραφεία για να βάλει την… τζίφρα του στο τριετές συμβόλαιο που του προσφέρουν οι Πειραιώτες.

Ο νεοαποκτηθείς Αργεντινός γκολκίπερ μίλησε αρκετή ώρα με τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων».

Οι δύο άνδρες τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, με τον Βάσκο να του εύχεται ό,τι καλύτερο, αλλά να του εκφράζει και την ικανοποίησή του για την υλοποίηση της μεταγραφής του.

Από μέρους του, ο Κοστάνσο τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και του υποσχέθηκε να κάνει το καλύτερο δυνατό, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x