Stoiximan Super League

Επενδυτές… με όνομα

Στον απόηχο της… χειμαρρώδους του Τάκη Λεμονή, στον Πανιώνιο, μία μέρα μετά το Δ.Σ., στο τέλος του οποίου έφτασε επιστολή στον Ερασιτέχνη με την επίσημη και τελική πρόταση των Ελληνοκυπρίων επενδυτών -τα ονόματα των οποίων αποκαλύπτει σήμερα η SportDay- θα πρέπει να αποφασίσουν για το μέλλον του συλλόγου… Τοποθέτηση των διοικούντων για τις δηλώσεις του προπονητή και το θέμα των επενδυτών.

Στον απόηχο της… χειμαρρώδους συνέντευξης Τύπου που έδωσε ο Τάκης Λεμονής και την τοποθέτηση-απάντηση του κ. Τσολακάκη (που συζητιέται και θα συζητηθεί…), στον Πανιώνιο, μία μέρα μετά το Δ.Σ., στο τέλος του οποίου έφτασε επιστολή στα γραφεία του Ερασιτέχνη με την επίσημη και τελική πρόταση των Ελληνοκυπρίων επενδυτών -τα ονόματα των οποίων αποκαλύπτει σήμερα η SportDay- θα πρέπει να αποφασίσουν για το μέλλον του συλλόγου…

Oι τρεις υποψήφιοι επενδυτές για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ είναι οι: Πλάτων Λανίτης, Ευθύβουλος Παρασκευαϊδης και Γιώργος Παπαλόης.

Τα ονόματά τους τα ανέφερε-αποκάλυψε στο χθεσινό (9/6) διοικητικό συμβούλιο ο Γεράσιμος Βεντούρης.

Ο κ. Λανίτης έχει σχέση με τη γαλακτοβιομηχανία κι ένα σωρό ακόμα επιχειρήσεις, ο κ. Παρασκευαϊδης είναι μεγαλομέτοχος της κατασκευαστικής εταιρείας, J&P ΑΒΑΞ και ο κ. Παπαλόης ασχολείται με τα μεταλλεύματα.

Θυμίζουμε ότι -επίσημη και οριστική- πρόταση των τριών επενδυτών είναι, 3 εκατ. ευρώ για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας και στο τέλος της επόμενης σεζόν να αποκτήσουν το δικαίωμα αγοράς του 67% του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ. Μοναδική υποχρέωση των επενδυτών θα είναι η καταβολή 600.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη.

Ωστόσο, οι επενδυτές ζήτησαν, πρώτιστα, να πάρουν στα χέρια τους τον προϋπολογισμό των εσόδων της κυανέρυθρης ΠΑΕ για την περίοδο 2011-2012 και ξεκαθάρισαν ότι η πρότασή τους έχει ισχύ τριών -εργάσιμων- ημερών.

Άρα, οι ιθύνοντες του συλλόγου θα πρέπει να πάρουν μία απόφαση… και γρήγορα.

Γιατί περιμένει να μάθει τις εξελίξεις και ο Τάκης Λεμονής, που έχει πειστεί για τις προθέσεις των υποψήφιων επενδυτών.

Είναι φως φανάρι…

Εξάλλου, είχαμε και μία πρώτη αντίδραση της ΠΑΕ Πανιώνιος στα όσα είπε ο Τάκης Λεμονής νωρίτερα, στη συνέντευξη Τύπου.

Είναι κάτι που η διοίκηση θα το συζητήσει μαζί του, όπως λένε οι ιθύνοντες.

Όσο για το θέμα των Κυπρίων επενδυτών, τονίζουν πως είναι μία σοβαρή πρόταση, η οποία θα μελετηθεί και την επόμενη βδομάδα θα αποφασιστεί αν θα γίνει αποδεκτή ή όχι.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x