Stoiximan Super League

Βλέπει Μπέλεκ η ΑΕΚ!

Μια αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα λύση για την επίθεση τέθηκε στα υπόψη της ΑΕΚ! Το παιδί-θαύμα του Πανθρακικού, Στιβ Μπέλεκ, δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην Ουντινέζε (όπου μεταγράφηκε πέρυσι) και η φερόμενη πρόθεση της τελευταίας να τον παραχωρήσει δανεικό δεν αποκλείεται να… μην αφήσει αδιάφορη την «Ένωση».

Μια αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα λύση για την επίθεση τέθηκε στα υπόψη της ΑΕΚ!

Το παιδί-θαύμα του Πανθρακικού, Στιβ Μπέλεκ, δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην Ουντινέζε (όπου μεταγράφηκε πέρυσι) και η φερόμενη πρόθεση της τελευταίας να τον παραχωρήσει δανεικό δεν αποκλείεται να… μην αφήσει αδιάφορη την «Ένωση».

Ο 18χρονος Καμερουνέζος εξαργύρωσε τις εκπληκτικές εμφανίσεις του με τον Πανθρακικό στο β’ γύρο της σεζόν 2009-10 (13 συμμετοχές, 5 γκολ) με μεταγραφή (έναντι σημαντικού ποσού) στην Ουντινέζε.

Παρόλο που δεν κατάφερε, λοιπόν, να βρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα, έδειξε… τα δόντια του με τη φανέλα της δεύτερης (σημειώνοντας 7 γκολ, σε 13 συμμετοχές).

Δεδομένου, λοιπόν, ότι η συμμετοχή των Ιταλών στο Champions League στενεύει ακόμα περισσότερο τα περιθώρια να αγωνιστεί (θα αναζητηθεί πιο έτοιμος κυνηγός για να πλαισιώσει τον Ντι Νατάλε), αλλά και του ότι η ΑΕΚ έχει… βγει στη γύρα για επιθετικό (μετά την αποχώρηση και του Μπλάνκο), η περίπτωσή του τέθηκε στα υπόψη -μόνο ως δανεικού, ωστόσο- στην «Ένωση».

Θα εξεταστεί, λοιπόν, ανάμεσα σε άλλες, από τον Μανόλο Χιμένεθ (μετά την επιστροφή του μεσοβδόμαδα από την Ισπανία) και θα αποφασιστεί αν αξίζει να προχωρήσει -όπως, ούτως ή άλλως (και ανεξάρτητα απ’ αυτή την υπόθεση) γίνεται με τον Κίνι.

Δείτε τον Μπέλεκ να σκοράρει εναντίον της ΑΕΚ, με τη φανέλα του Πανθρακικού



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x