Stoiximan Super League

Κι άλλο ανοικτό μέτωπο!

Σαν να μην είχε αρκετά ανοικτά μέτωπα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, ήρθαν και οι απαιτήσεις του Κώστα Μανωλά για την ανανέωση του συμβολαίου του να προσθέσει άλλο ένα. Τα όσα ζητάει ο Έλληνας στόπερ κρίνονται… χρυσάφι από τους υπεύθυνους της ΑΕΚ, οι οποίοι καλούνται να έχουν τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες μέχρι το τέλος της νέας εβδομάδας, όταν και θα γίνει συνάντηση των Αδαμίδη-Χιμένεθ.

Σαν να μην είχε αρκετά ανοικτά μέτωπα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, ήρθαν και οι απαιτήσεις του Κώστα Μανωλά για την ανανέωση του συμβολαίου του να προσθέσει άλλο ένα. Τα όσα ζητάει ο Έλληνας στόπερ κρίνονται… χρυσάφι από τους υπεύθυνους της ΑΕΚ, οι οποίοι καλούνται να έχουν τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες μέχρι το τέλος της νέας εβδομάδας, όταν και θα γίνει η συνάντηση των Αδαμίδη – Χιμένεθ.

Τι ζητάει ο Μανωλάς!
Η πρόταση που κατέθεσε η ΑΕΚ στον παίκτη αφορούσε τριετές συμβόλαιο που προέβλεπε κλιμακωτές αποδοχές 230.000, 270.000 και 300.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους. Ο νεαρός κεντρικός στην αντιπρόταση που έκανε στην διοίκηση της ΑΕΚ ζήτησε 400.000 ετησίως με μπόνους υπογραφής 200.000. Εκτός αυτών; Ζητάει να έχει 15% ποσοστό από ενδεχόμενη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα και ρήτρα αποδέσμευσης μόνο δύο εκατομμυρίων ευρώ. Εδώ να σημειωθεί ότι η Ένωση ήθελε τέσσερα εκατομμύρια, αλλά και πως και ο Θρασύβουλος έχει ποσοστό μεταπώλησης 30%.

Φυσικά και αυτά μπορεί να μην προκάλεσαν την… άμεση απόρριψη από την πλευρά της διοίκησης (που συζήτησε, άλλωστε, άμεσα το θέμα χθες το βράδυ), ωστόσο προκάλεσαν πιο έντονα από κάθε άλλη φορά σκέψεις για την πώλησή του σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Οι άλλες εκκρεμότητες
Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να έρθει την ερχόμενη Πέμπτη στην Ελλάδα για να τακτοποιήσει τις λεπτομέρειες για την προετοιμασία της ομάδας αλλά και των φιλικών αγώνων που θα δώσει η Ένωση. Εκείνες τις ημέρες αναμένεται συναντήσει και τον Σταύρο Αδαμίδη για να συζητήσει τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, αλλά επιθυμεί μέχρι τότε να ξεκαθαρίσει το τοπία για τις ανανεώσεις και τις αποχωρήσεις παικτών.

Η διοίκηση επιθυμεί την απόκτηση δύο επιθετικών και δύο στόπερ. Την ίδια στιγμή ο Χιμένεθ θεωρεί ότι υπάρχουν κι άλλα κενά στο ρόστερ, ειδικά στα άκρα. Στα δεξιά μετά από την απόκτηση του Κοντοέ η πρόθεση είναι να καλυφθεί η άλλη θέση στην πλευρά με τον Γεωργιάδη. Στα αριστερά όμως το πρόβλημα είναι μεγάλο.

Γκερέιρο
Ένα από τα συμβόλαια που «καίνε» τη διοίκηση είναι αυτό του Ρότζερ Γκερέιρο. Η «Ενωση» τον αφήνει ελεύθερο χωρίς αντάλλαγμα αν καταφέρει να βρει ομάδα, όμως η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ο Βραζιλιάνος δείχνει αποφασισμένος να «κάτσει» πάνω στο συμβόλαιό του και μοιάζει απίθανο να βρεθεί ομάδα που να του δώσει τις 590.000 ευρώ που λαμβάνει από την ΑΕΚ.

Μπάχα
Αβέβαιο παραμένει τι θα συμβεί με τον Σεμπιαστιάν Σάχα. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και πρέπει να λάβει 500.000 ευρώ. Η διοίκηση του έχει προτείνει μείωση αποδοχών, ωστόσο ακόμα δεν έχει λάβει απάντηση.

Νταντόμο
Να βρει ομάδα στον Κλαούντιο Νταντόμο έχει ειδοποιηθεί ο μάνατζερ του Ουρουγουανού. Πάντως η ΑΕΚ δεν έχει υπολογίσει στα μεταγραφικά της πλάνα την απόκτηση ενός αριστερού μπακ.

Μίτσελ
Τα πάντα ανοιχτά παραμένουν στην υπόθεση του Μίτσελ. Ο παίκτης την Τρίτη θα έχει κρίσιμο ραντεβού με την Μπέρμιγχαμ. Είναι απίθανο όμως να βρεθεί άμεσα οριστική λύση. Οι Αγγλοι έχουν ρίξει τις απαιτήσεις τους στις 700.000 ευρώ, όμως η ΑΕΚ αδυνατεί να καταβάλει αυτό το ποσό

Ντρίπιτς
Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν Χιμένεθ και Αδαμίδη είναι και το μέλλον του Ντίνο Ντρπιτς. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να προτείνουν στον Κροάτη στόπερ ανανέωση του συμβολαίου του και εξετάζουν το ενδεχόμενο, ωστόσο θα μετρήσει και η γνώμη του Ισπανού τεχνικού.

Δέλλας και Λύμπε
Προτεραιότητα είναι η συνέχιση της συνεργασίας με τον Δέλλα και τον Λυμπερόπουλο. Η «Ενωση» κατέθεσε νέες βελτιωμένες προτάσεις και στους δύο και αισιοδοξεί ότι άμεσα θα εισπράξει καταφατικές απαντήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x