Super League 2

Κυριάκος: «Να τελειώνουμε νωρίς με την παραμονή»

Την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα το συντομότερο δυνατό έθεσε ως στόχο του ΠΑΣ Γιάννινα τη νέα περίοδο ο Τάσος Κυριάκος. Ο 32χρονος μέσος σε συνέντευξη στο www.sport-fm.gr δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ανανέωση της συνεργασίας με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» και τόνισε ότι με λίγες προσθήκες και καλό κλίμα η ομάδα του Στέφαν Ντεμόλ θα σταματήσει να παίζει το ρόλο του… «ασανσέρ»!

Την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα το συντομότερο δυνατό έθεσε ως στόχο του ΠΑΣ Γιάννινα τη νέα περίοδο ο Τάσος Κυριάκος.

Ο 32χρονος μέσος σε συνέντευξη στο www.sport-fm.gr δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ανανέωση της συνεργασίας με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» και τόνισε ότι με λίγες προσθήκες και καλό κλίμα η ομάδα του Στέφαν Ντεμόλ, θα σταματήσει να παίζει το ρόλο του… «ασανσέρ»!

Συνέντευξη στον Αλέξανδρο Πιπεριά

Για τους λόγους που τον κράτησαν στον ΠΑΣ ανέφερε:

«Είχα ήδη ένα χρόνο στην ομάδα και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος από το πολύ καλό κλίμα που συνάντησα, τη συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας προς το πρόσωπο μου και φυσικά το ότι πετύχαμε το στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα. Οπότε ήταν φυσιολογικό να δεχθώ την πρόταση του ΠΑΣ για να συνεχίσουμε για έναν ακόμα χρόνο».

Για το αν δέχθηκε κρούση από άλλη ομάδα:

«Επίσημα δεν υπήρξε κάτι, κυρίως από δημοσιογράφους είχα ενημερωθεί για ενδιαφέρον άλλων ομάδων και κυρίως της ΑΕΛ. άλλωστε είχα συμφωνήσει με τον ΠΑΣ πριν φύγω για διακοπές».

Την προηγούμενη περίοδο άνοιξε το χορό των μεταγραφών και φέτος των ανανεώσεων, για το αν λειτουργεί σαν γούρι για τον ίδιο και την ομάδα με αίσθηση χιούμορ δήλωσε :

«Η διαδικασία ήταν ακριβώς η ίδια, είχα βρεθεί στην Πάρο για διακοπές και ανέβηκα στην Αθήνα να υπογράψω το συμβόλαιο μου, μακάρι όπως φέτος έτσι και στη νέα περίοδο να πετύχουμε τους στόχους μας».

Έχοντας εμπειρία από συμμετοχή στην Α Εθνική (Ολυμπιακό, Αστέρα Τρίπολης, Άρη) προσδιόρισε ποίο θα είναι το καταλυτικό στοιχείο για να σταματήσει ο ΠΑΣ να ανεβοκατεβαίνει κατηγορία:

«Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε μια οικογένεια, να φτιάξουμε μια καλή ομάδα και όλοι μαζί να πετύχουμε το στόχο της παραμονής. Σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα φέτος αλλά ευελπιστώ με κάποιες καλές προσθήκες και με το καλό κλίμα να φτάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στο στόχο της παραμονής».

Για το κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια του ΠΑΣ:

«Ήμασταν πολύ καλά στα αποδυτήρια και αυτό έβγαινε από την αρχή της περιόδου και στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ να κάνουμε καλή πορεία από την αρχή και να φτάσουμε στην άνοδο».

Για το αν θα είναι εύκολο την επόμενη περίοδο ο ΠΑΣ να παρουσιάσει το ίδιο επιθετικό ποδόσφαιρο ανέφερε:

«Ο προπονητής μας έδειξε από την αρχή ότι έχει προτίμηση στο 4-3-3 και γενικότερα στο επιθετικό ποδόσφαιρο και στο να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο. Βέβαια στη Σούπερ Λίγκα θα υπάρχουν διαφορές και ανάλογα με τον αντίπαλο θα υπάρχει και συγκεκριμένο πλάνο».

Στο δεύτερο γύρο της Football League η ομάδα δεν είχε την ίδια φρεσκάδα και η χρονιά έκλεισε με απόχη του κόσμου από τη φιέστα:

«Είναι αλήθεια πως είχαμε εξασφαλίσει από νωρίς την άνοδο και αυτό έπαιξε ρόλο στην εικόνα μας στο δεύτερο γύρο. Δεν χρειαστήκαμε ενίσχυση τον Γενάρη και μόνο τον Πατσατζόγλου πήραμε σε εκείνη τη μεταγραφική περίοδο. Όλες οι ομάδες ήθελαν να μας κερδίσουν έχοντας δει ότι είμαστε πολύ δυνατό σύνολο. Μας ενόχλησε πάρα πολύ που δεν πήραμε τον τίτλο αφού σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος είχαμε καλύτερη εικόνα. Στη φιέστα περιμέναμε περισσότερο κόσμο στενοχωρηθήκαμε αλλά κατανοούμε την αντίδραση τους. Πλέον γνωρίζουμε όμως ότι ο κόσμος είναι η δύναμη μας και θα σταθεί στο πλευρό μας από την πρώτη προπόνηση στην προσπάθεια που θα κάνουμε να καθιερωθούμε στη Σούπερ Λίγκα».

Όσο για τη δική του παρουσία με 28 συμμετοχές και 4 γκολ:

«Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για μένα με βοήθησε να επιστρέψω σε καλό ρυθμό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από όσα κατάφερα και εγώ και η ομάδα. Θα δώσω και πάλι το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχουμε όσους στόχους έχουμε θέσει»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x