Stoiximan Super League

Πρόταση της Βόλφσμπουργκ για Φορτούνη!

Μπορεί η Αταλάντα να απέσυρε την πρόταση που κατέθεσε για τον Κώστα Φορτούνη, όμως στον Αστέρα Τρίπολης δεν θα… τα βάψουν και «μαύρα». Και αυτό διότι σύντομα αναμένεται να φτάσει στα γραφεία του συλλόγου, νέα πιο ελκυστική πρόταση για τον νεαρό άσο. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr από τη Βόλφσμπουργκ.

Μπορεί η Αταλάντα να απέσυρε την πρόταση που κατέθεσε για τον Κώστα Φορτούνη, όμως στον Αστέρα Τρίπολης δεν θα… τα βάψουν και «μαύρα». Και αυτό διότι σύντομα αναμένεται να φτάσει στα γραφεία του συλλόγου, νέα πιο ελκυστική πρόταση για τον νεαρό άσο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr, η Βόλφσμπουργκ είναι έτοιμη να προσφέρει 800.000 στον Αστέρα για την απόκτηση του παίκτη και ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον ίδιο τον Φορτούνη κοντά στα 220.000 ευρώ το χρόνο.

Όπως με την πρόταση από την Αταλάντα έτσι και αυτή ο Αστέρας, λογικά, θα την αποδεχθεί, καθώς είναι πάγια τακτική του να μην φράζει το δρόμο σε κανέναν παίκτη. Συν τοις άλλοις θα ικανοποιηθεί και οικονομικά.

Το θέμα είναι ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος καθυστέρησε να απαντήσει στην Αταλάντα και έτσι έχασε την ευκαιρία να μεταγραφεί στην γειτονική χώρα. Από το περιβάλλον του διαρρέει πως είναι θετικός σε μια ενδεχόμενη μετακίνησή του στην Bundesliga.

Παράλληλα δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει και μια ακόμα πρόταση από την Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα από την Αϊντχόφεν, η οποία επίσης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του παίκτη.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x