Stoiximan Super League

Επόμενος ο Σάντσες

Μετά από την απόκτηση του Ιβάν Μαρκάνο, στον Ολυμπιακό στρέφουν το βλέμμα στον Κάρλος Σάντσες. Αναμένονται άμεσα εξελίξεις σε μια προσπάθεια των Πειραιωτών να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η υπόθεση μεταγραφής του Κολομβιανού άσου από την Βαλανσιέν. Ματιές στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα για κάποιο λαβράκι.

Μετά από την απόκτηση του Ιβάν Μαρκάνο, στον Ολυμπιακό στρέφουν το βλέμμα στον Κάρλος Σάντσες.

Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι όσο τον δυνατόν γρηγορότερα να ξεκαθαρίσει το τοπία γύρω από την μεταγραφή του από την Βαλανσιέν. Έτσι ώστε, οι Πειραιώτες, εφόσον αντιληφθούν ότι δεν προχωράει η υπόθεση, να στραφούν σε άλλες λύσεις μεταγραφικών στόχων οι οποίοι έχουν εντοπιστεί.

Έτσι, άμεσα, αναμένεται ο Εντουάρντο Μαθία, μετά από την Ισπανία που βρισκόταν και έφερε εις πέρας το μεγαλύτερο μέρος της απόκτησης του Μαρκάνο να κατευθυνθεί για τη Γαλλία, με στόχο να ξεκινήσει τις τελικές διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της ομάδας του Κολομβιανού άσου.

Το μεγάλο πρόβλημα έχει να κάνει με τις οικονομικές απαιτήσεις της Βαλανσιέν. Οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν –σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα- μέχρι και 2,5 εκατομμύρια ευρώ , -ίσως κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις και 2,6 εκατ.

Από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» διαρρέεται ότι με τον παίκτη δεν θα υπάρχει πρόβλημα, καθώς η πλευρά του διαβεβαιώνει ότι επιθυμεί να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με οικονομικές απαιτήσεις που είναι αποδεκτές από την διοίκηση. Ο ίδιος εμφανίζεται να επιθυμεί αρκετά να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα», και να αγωνιστεί υπο τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε και –φυσικά- στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το σίγουρο είναι ότι μπαίνουμε σε μια περίοδο με σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Βαλανσιέν.

Κοιτάζουν σε Μπαρτσελόνα
Σύμφωνα με πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν στην Μπαρτσελόνα παίκτη που θα μπορούσε να έρθει στον… Πειραιά καθώς δεν υπολογίζεται από τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Εντουάρντο Μαθία φέρονται να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο αυτό.

Ένα από τα ονόματα παικτών που υπάρχει στο μυαλό των δύο ανδρών είναι αυτό του Γιόναθαν Σοριάνο, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε με την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα και αποτελεί στόχο αρκετών ομάδων στη Ευρώπη, λόγω των καλών εμφανίσεών του. Είχε 32 γκολ σε 37 παιχνίδια που έπαιξε… ¬

*Φυσικά, το ενδιαφέρον για τον Φραν Γέστε είναι υπαρκτό από τους «ερυθρόλευκους». Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι προθέσεις του παίκτη για τις οικονομικές απολαβές του, καθώς από το «χρυσάφι» που έπαιρνε στο Ντουμπάϊ θα πρέπει να ρίξει αρκετά τις αποδοχές του για να μπορέσει να τις καλύψει ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x