Stoiximan Super League

«Πρωτάθλημα και πάλι»!

Την παραμονή του Ολυμπιακού στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου έθεσε ως πρωταρχικό στόχο ο Ιβάν Μαρκάνο! Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων», που -αφού πέρασε με απόλυτη επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις- υπέγραψε το μονοετές συμβόλαιό του και παρουσιάστηκε στα γραφεία του συλλόγου, τόνισε: «Επέλεξα τον Ολυμπιακό γιατί αποτελεί κίνητρο για μένα. Θέλω να κατακτήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα»! Τη φανέλα με το Νο23 θα φορά ο Ισπανός.

Την παραμονή του Ολυμπιακού στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου έθεσε ως πρωταρχικό στόχο ο Ιβάν Μαρκάνο!

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων», που -αφού πέρασε με απόλυτη επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις- υπέγραψε το μονοετές συμβόλαιό του και παρουσιάστηκε στα γραφεία του συλλόγου, τόνισε: «Επέλεξα τον Ολυμπιακό γιατί αποτελεί κίνητρο για μένα. Έχω μιλήσει με τον Φουστέρ, ξέρω για το ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλω να κατακτήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα»!

Στη συνέχεια, ο -δανεικός για ένα χρόνο από τη Βιγιαρεάλ- αριστεροπόδαρος αμυντικός, είπε, για το αν αποτελεί «σκαλοπάτι» στην καριέρα του ο Ολυμπιακός, προκειμένου να επιστρέψει στην Ισπανία: «Ας δούμε πως θα τα πάμε φέτος… Αν μείνουμε όλοι ευχαριστημένοι, γιατί να μην συνεχιστεί η συνεργασία μας;».

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, δήλωσε: «Δεν έχω πρόβλημα να αγωνιστώ στο κέντρο της άμυνας ή στο αριστερό άκρο. Τόσα χρόνια στην Ισπανία έπαιζα και στις δύο θέσεις. Θα το διαπιστώσετε και εσείς», δήλωσε με αρκετή αυτοπεποίθηση το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ενώ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους Αβραάμ, Μέλμπεργκ αλλά και τον Ραούλ Μπράβο: «Ο Ολυμπιακός έχει δύο εξαιρετικούς και πολύ έμπειρους παίκτες στο κέντρο της άμυνάς του, τον Παπαδόπουλο και τον Μέλμπεργκ. Πολύ καλός είναι και ο Ραούλ Μπράβο, που έφυγε από το σύλλογο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x