Μιχάλης Τσόχος

Αν φύγουν οι κανονικοί (Αγγελόπουλοι) και μείνουν τα λαμόγια;

Η πιο δυσάρεστη είδηση που μπορούσε να υπάρξει μετά το σκάνδαλο Koriopolis που σαρώνει τα πάντα, ήταν αυτή που μας προέκυψε με την απόφαση των αδερφών Αγγελόπουλων. Η αποχώρησή τους από το ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό επαγγελματικό αθλητισμό γενικότερα είναι ένα τεράστιο πλήγμα που αποδεικνύει ότι οι έντιμοι παράγοντες δεν αντέχουν τον χώρο. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος.

Του Μιχάλη Τσόχου

Η πιο δυσάρεστη είδηση που μπορούσε να υπάρξει μετά το σκάνδαλο Koriopolis που σαρώνει τα πάντα, ήταν αυτή που μας προέκυψε με την απόφαση των αδερφών Αγγελόπουλων.

Η αποχώρησή τους από το ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό επαγγελματικό αθλητισμό γενικότερα είναι ένα τεράστιο πλήγμα που αποδεικνύει ότι οι έντιμοι παράγοντες δεν αντέχουν τον χώρο.

Είναι πραγματικά μία εξέλιξη που σοκάρει, διότι το μήνυμα που δίνει αυτή η αποχώρηση, είναι πολύ άσχημο για τον επαγγελματικό αθλητισμό της χώρας. Αν από όλη αυτή τη μπόχα το αποτέλεσμα είναι να φύγουν οι έντιμοι και κανονικοί παράγοντες και παραμείνουν τα λαμόγια τότε δεν θα έχουμε κάνει απολύτως τίποτα όσοι και αν πάνε φυλακή.

Το θέμα είναι από όλη αυτή την μπόχα να προκύψει ένα καλύτερο αύριο. Και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να απομακρυνθούν τα λαμόγια από τον επαγγελματικό αθλητισμό και να διαμορφωθεί έτσι το τοπίο ώστε να επενδύσουν κανονικοί και έντιμοι επιχειρηματίες. Αν αντί για αυτό, το αποτέλεσμα του Koriopolis είναι να φύγουν και οι λίγοι έντιμοι που είχαν απομείνει όπως οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, τότε το αύριο του επαγγελματικού αθλητισμού της χώρας μας θα είναι πολύ χειρότερο.

Και για να κλείσω επειδή η ανακοίνωση των αδερφών Αγγελόπουλων αναφέρεται κυρίως σε όσα συμβαίνουν τόσα χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσοι πολέμησαν (όχι έκαναν κριτική στις όποιες λανθασμένες επιλογές τους) τους αδερφούς Αγγελόπουλους, σε όλους όσοι τους στέρησαν με δόλιους τρόπους και αθέμιτα μέσα, όσα, όλα αυτά τα χρόνια δικαιούνταν με βάση την προσφορά τους.

Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ τους ανθρώπους του ελληνικού μπάσκετ που φρόντισαν με όλες τις δυνάμεις τους να μην αδικηθούν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι… Το ελληνικό μπάσκετ μετά από αυτή την εξέλιξη να είναι σίγουροι όσοι το διοικούν και το διαφεντεύουν ότι θα πάει μπροστά, πολύ μπροστά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x