Ιταλία

50 εκ. € από… Ισλανδούς για τον Παστόρε

Στην αποκάλυψη πως έχει στα χέρια του πρόταση 50 εκ. € για τον Παστόρε, προχώρησε ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει από ποια ομάδα είναι. «Χθες μου έγινε μια πολύ μεγάλη πρόταση για τον Χαβιέ. Δίνω μόλις 10% πιθανότητες να μείνει μαζί μας και τη νέα χρονιά. Όσο, από ποια χώρα είναι η ομάδα που δίνει τα λεφτά; Ισλανδικής…», είπε με ειρωνικό τρόπο το αφεντικό των Σικελών.

Στην αποκάλυψη πως έχει στα χέρια του πρόταση 50 εκ. € για τον Παστόρε, προχώρησε ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει από ποια ομάδα είναι.

«Χθες μου έγινε μια πολύ μεγάλη πρόταση για τον Χαβιέ. Δίνω μόλις 10% πιθανότητες να μείνει μαζί μας και τη νέα χρονιά. Όσο, από ποια χώρα είναι η ομάδα που δίνει τα λεφτά; Ισλανδικής…», είπε με ειρωνικό τρόπο το αφεντικό των Σικελών.

Για τον Παστόρε, μέχρι στιγμής, είχαν δείξει ενδιαφέρον οι Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Επίσης, ο αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν στο στόχαστρο και όλων των «μεγάλων» της Ιταλίας, κάτι, που ατόνησε γρήγορα, αφού οι άνθρωποι της Παλέρμο έδειξαν από την πρώτη στιγμή πως δύσκολα θα τον πούλαγαν σε εγχώριο αντίπαλο.

«Αυτή τη στιγμή, ο Παστόρε είναι στην Αργεντινή και προετοιμάζεται για το Κόπα Αμέρικα. Ο ατζέντης του εξετάζει τρεις ή τέσσερις προτάσεις, καμία, όμως, από ιταλική ομάδα. Συμβαίνει ό,τι συμβαίνει και στην Ουντινέζε με τον Αλέξις Σάντσες. Φυσικά και υπήρχαν ιταλικές ομάδες που τον ήθελαν, αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε αυτές αν ενδιαφέρονται ακόμα… Ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει κάποια προτίμηση για το πού θα πάει. Είναι ήρεμος και περιμένει εμάς, να τον ενημερώσουμε για τις εξελίξεις», είπε ο Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x