Stoiximan Super League

«Μανίκι» ο… άσος!

Όσο δύσκολη αναμενόταν (βάσει των «σφιχτών» οικονομικών της) αποδεικνύεται για την ΑΕΚ η αντικατάσταση του Σεμπάστιαν Σάχα. Η «Ένωση» προσπαθεί με… ποσό-δυναμιτάκι το «μπαμ» με τον Τίμο Χίλντεμπραντ. Λαμβάνοντας υπόψη, ωστόσο και τις υπόλοιπες δυσκολίες πλην της (μικρής) οικονομικής διαφοράς- κρατά ανοιχτά και τα μέτωπα των Κωνσταντόπουλου και Νόρντφελντ.

Όσο δύσκολη αναμενόταν (βάσει των «σφιχτών» οικονομικών της) αποδεικνύεται για την ΑΕΚ η αντικατάσταση του Σεμπάστιαν Σάχα.

Η «Ένωση» προσπαθεί με… ποσό-δυναμιτάκι το «μπαμ» με τον Τίμο Χίλντεμπραντ.

Λαμβάνοντας υπόψη, ωστόσο και τις υπόλοιπες δυσκολίες πλην της (μικρής) οικονομικής διαφοράς- κρατά ανοιχτά και τα μέτωπα των Κωνσταντόπουλου και Νόρντφελντ.

Και μόνο που -με αυτή την οικονομική στενότητα- διαπραγματεύεται με ένα όνομα σαν τον Χίλντεμπραντ για αντικαταστάτη του Σάχα, θεωρείται καταρχάς θετικό για την ΑΕΚ. Το αν θα αποδειχθεί και… τελικά θετικό, θα φανεί (κυρίως) από τη διαλλακτικότητα του Γερμανού γκολκίπερ.

Κι αυτό διότι η διαφορά που υπάρχει μεταξύ των απαιτήσεών του (300.000 ευρώ) και αυτών που του προσφέρει η «Ένωση» (200.000 ευρώ) υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να καλυφθεί -είτε με μια μικρή υπέρβαση (δεδομένου ότι πρόκειται για πρώτο γκολκίπερ και όνομα με γκελ στον κόσμο), είτε μέσω μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων.

Εκείνο που επίσης, όμως, πρέπει να καλυφθεί είναι η αμφιβολία του Γερμανού για το αν μπορεί και μέσω της ΑΕΚ (και όχι απαραίτητα μέσω ομάδας μεγαλύτερου πρωταθλήματος) να ξαναφτιάξει το όνομά του και να κερδίσει ξανά τη θέση του στην εθνική Γερμανίας ενόψει του Euro 2012.

Αν όλα αυτά, όμως (και γενικά το θέμα Χίλντεμπραντ) πιθανότατα μετατίθενται… από Δευτέρα -όταν και ο Σταύρος Αδαμίδης θα έχει επιστρέψει από την Κέρκυρα- άντε… ν’ αποδείξει ότι στο νησί δεν θα «ψαχτεί» και για το θέμα του Κωνσταντόπουλου. Ο Έλληνας γκολκίπερ (περίπτωση που είχε προκριθεί από τον πρόεδρο της ΑΕΚ) χρειάζονται χρήματα για να αποδεσμευτεί και δεν είναι καθόλου απίθανο στην Κέρκυρα (πέραν της εκδήλωσης των Supporters) να γίνουν και σχετικές επαφές με την τοπική ομάδα.

Αντίθετα, πρόβλημα με την ομάδα (Μπρομαποϊκάρνα) δεν αναμένεται να έχει η ΑΕΚ, εφόσον αποφασίσει να προχωρήσει τελικά την περίπτωση του Κρίστοφερ Νόρντφελντ. Με ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ (συν 150.000 περίπου για τον ίδιο), ο νεαρός Σουηδός θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως μπορεί να έρθει στην «Ένωση». Αν θεωρείται το ίδιο βέβαιο πως μπορεί να αντικαταστήσει επάξια ως βασικός τον Σάχα (και όχι απλά να προσθέσει ανταγωνισμό στον Αραμπατζή) είναι μια άλλη συζήτηση…

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x