Stoiximan Super League

Βάζουν… πλάτη

Σε χαλεπούς οικονομικά καιρούς, ο κόσμος της ΑΕΚ κλήθηκε να στηρίξει την ομάδα του και μέχρι στιγμής η ανταπόκριση είναι ικανοποιητική. Από την πώληση των διαρκείας και τη συνδρομή των Supporters υπολογίζεται πως έχει συγκεντρωθεί ένα ποσό που αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ. Εβδομάδα-φωτιά η ερχόμενη για τα μεταγραφικά. .

Σε χαλεπούς οικονομικά καιρούς, ο κόσμος της ΑΕΚ κλήθηκε να στηρίξει την ομάδα του και μέχρι στιγμής η ανταπόκριση είναι ικανοποιητική.

Από την πώληση των διαρκείας και τη συνδρομή των Supporters υπολογίζεται πως έχει συγκεντρωθεί ένα ποσό που αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ, χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν για να καλυφθούν οι ανάγκες της ομάδας και να γίνουν κάποιες μεταγραφικές κινήσεις.

Ο αριθμός των διαρκείας που έχουν πωληθεί είναι λίγο μικρότερος από τις 6.000 και μέχρι τα τέλη Ιουλίου, όταν εκπνέει η περίοδος αγοράς τους, εκφράζεται η αισιοδοξία πως ο αριθμός θα γίνει πενταψήφιος.

Εξάλλου, από τους Supporters έχουν συγκεντρωθεί σχεδόν 1,4 εκατ. ευρώ, ενώ συνεχίζεται η καμπάνια για την προώθηση του «κινήματος» με τον Σταύρο Αδαμίδη και τον Μάκη Κασνακίδη να μιλούν σήμερα στην Κέρκυρα. Στόχος σε πρώτη φάση είναι οι Supporters να μαζέψουν 2,5 εκατ. ευρώ για να καλύψουν το ποσό της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Εβδομάδα εξελίξεων

Ιδιαίτερα «ζωηρή» αναμένεται η ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΕΚ. Τη Δευτέρα αναμένεται η ανακοίνωση της απόκτησης του Σωκράτη Τσουκαλά, με τον 18χρονο δεξιό μπακ-χαφ να έχει ήδη υπογράψει για τρία χρόνια. Το βράδυ της ίδιας ημέρας αναμένονται στην Αθήνα οι Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος, ενώ την Τρίτη θα περάσουν από εξετάσεις κι εν συνεχεία θα υπογράψουν.

Από Δευτέρα θα γίνουν και νέες επαφές με τον Τίμο Χίλντεμπραντ με σκοπό να καλυφθεί η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές. Ο Γερμανός τερματοφύλακας αξιώνει 300.000 ευρώ το χρόνο, ενώ η ΑΕΚ προσφέρει 200.000 ευρώ αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία πως με… λίγη καλή διάθεση θα βρεθεί η χρυσή τομή. Για την «Ένωση» εκκρεμεί ακόμη η απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού, πιθανώς ενός επιθετικού και αν ο Ρότζερ Γκερέιρο αποχωρήσει πιθανώς ενός μεσοεπιθετικού με τον Λαουτάρο Ακόστα να είναι ο μεγάλος στόχος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x