Stoiximan Super League

Ήρθαν… με το στυλό στο χέρι!

Στην Αθήνα βρίσκονται από το μεσημέρι της Δευτέρας οι Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος. Οι Ισπανοί έφτασαν στις 13:30 με πτήση της «Iberia» στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου τους υποδέχτηκε για λογαριασμό της ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Γιαννίσης. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θέλησαν να κάνουν κάποιες δηλώσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η μετακίνησή τους στην «Ένωση», κάτι που αναμένεται να γίνει και τυπικά την Τρίτη.

Στην Αθήνα βρίσκονται από το μεσημέρι της Δευτέρας οι Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος.

Οι Ισπανοί έφτασαν στις 13:30 με πτήση της «Iberia» στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου τους υποδέχτηκε για λογαριασμό της ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Γιαννίσης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θέλησαν να κάνουν κάποιες δηλώσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η μετακίνησή τους στην «Ένωση», κάτι που αναμένεται να γίνει και τυπικά την Τρίτη.

Από το αεροδρόμιο, τα «πουλέν» του Μανόλο Χιμένεθ μεταφέρθηκαν αμέσως σε ξενοδοχείο. Αφού ξεκουραστούν λοιπόν σήμερα, το πρωί της Τρίτης θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους (τα οποία προβλέπουν μονοετή δανεισμό του Κάλα με αποδοχές 270.000 ευρώ και μονοετές συμβόλαιο με τον Χοσέ Κάρλος, με κασέ κοντά στις 220.000 ευρώ) και στη συνέχεια θα παρουσιαστούν και επίσημα (11:30) από την ΠΑΕ στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x