Ελλάδα

Στην ΤΣΣΚΑ ο Τεόντοσιτς!

Παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα πρέπει να λογίζεται ο Μίλος Τεόντοσιτς, αφού ο Ολυμπιακός ενημέρωσε εγγράφως την «ομάδα του στρατού» ότι δεν πρόκειται να ισοφαρίσει την πρόταση που κατέθεσε στον Σέρβο πόιντ-γκαρντ. Τι κερδίζουν και τι χάνουν οι Πειραιώτες. «Πάω σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες, που έχει μεγάλες φιλοδοξίες όπως κι εγώ», ο 24χρονος.

Παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα πρέπει να λογίζεται ο Μίλος Τεόντοσιτς, αφού ο Ολυμπιακός ενημέρωσε εγγράφως την «ομάδα του στρατού» ότι δεν πρόκειται να ισοφαρίσει την πρόταση που κατέθεσε στον Σέρβο πόιντ-γκαρντ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το δικαίωμα να διατηρήσουν τον 24χρονο άσο στο ρόστερ τους, ισοφαρίζοντας την πρόταση των πρωταθλητών Ρωσίας μέχρι την Τρίτη, ωστόσο -στο πλαίσιο λιτότητας που θα εφαρμοστεί από εδώ και στο εξής- τους ενημέρωσαν επισήμως πως δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο.

Κατά δύο εκατομμύρια θα βγουν κερδισμένοι στο Λιμάνι (1,3 το buy out και 700.000 το κασέ του), χάνοντας παράλληλα τον πιο χαρισματικό παίκτη που διέθεταν. Τριετές συμβόλαιο με ηγεμονικές απολαβές (1,9 εκατομμύρια τον χρόνο) προβλέπει η συμφωνία Τεόντοσιτς-ΤΣΣΚΑ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x