Stoiximan Super League

Εν δυο, εν δυο!

Στους ρυθμούς του «στρατηγού» Μπόλονι κινήθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην πρώτη τους προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους. Ο Ρουμάνος τεχνικός τους «έστρωσε» κατ’ ευθείαν στην δουλειά θέλοντας να τους εμφυσήσει το συντομότερο δυνατό τα στοιχεία της αγωνιστικής φιλοσοφίας που θέλει να αποκτήσει η ομάδα. Δείτε πλάνα από την άφιξη του «Δικέφαλου του Βορρά» στην Web TV του www.sport-fm.gr

Στους ρυθμούς του «στρατηγού» Μπόλονι κινήθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην πρώτη τους προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους. Ο Ρουμάνος τεχνικός τους «έστρωσε» κατ’ ευθείαν στην δουλειά θέλοντας να τους εμφυσήσει το συντομότερο δυνατό τα στοιχεία της αγωνιστικής φιλοσοφίας που θέλει να αποκτήσει η ομάδα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αφίχθη το μεσημέρι μετά από 2,5 ώρες πτήσης στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και από εκεί οδικώς για το Άρνεμ της Ολλανδίας. Αφού γευμάτισαν και πήραν τις απαραίτητες ανάσες, oι παίκτες έβαλαν τα αθλητικά τους και βγήκαν για προπόνηση.

Η θερμοκρασία ιδανική αφού δεν ξεπερνούσε τους 25 βαθμούς Κελσίου, το ίδιο και οι αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής. Μετά το χαλάρωμα των πρώτων λεπτών και τα καθιερωμένα αστειάκια, ο Μπόλονι άρχισε να δίνει οδηγίες. Πολύ τρέξιμο, αλλά, και ασκήσεις με την μπάλα. Όρεξη για (σκληρή) δουλειά να υπάρχει!


Δείτε πλάνα από την άφιξη του «Δικέφαλου του Βορρά»:





Την Τρίτη θα ενσωματωθεί στην αποστολή και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, αν και θ’ αρχίσει να ανεβάζει σταδιακά στροφές, καθώς ήταν από πλέον επιβαρυμένους παίκτες την σεζόν που πέρασε. Τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί ακόμα με σιγουριά για τον Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μέσος έχει εξασφαλίσει επιπλέον άδεια λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.

«Κάποιοι θέλουν να χαλάσει η συμφωνία»!

Την δική του εκδοχή στα όσα δυσφημιστικά και συκοφαντικά -κατά τον ίδιο- είδαν το «φως της δημοσιότητας» για το πρόσωπό του, έδωσε ο ενδιαφερόμενος να εμπλακεί στα διοικητικά του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαχπατζίδης. Αφού προειδοποίησε με μηνύσεις, αποδίδει τον θόρυβο που δημιουργήθηκε στο ότι «η εξεύρεση επενδυτή για να αλλάξει σελίδα ο ΠΑΟΚ και να μεγαλουργήσει, θορύβησε κάποιους, οι οποίοι σκαρφίζονται χίλιους τρόπους για να επισκιάσουν και να χαλάσουν τελικά αυτή τη συμφωνία». Δείτε εδώ αναλυτικά την τοποθέτησή του.

Η Τούμπα, η μπουλντόζα και το... χαλί!

Το περσινό χάλι που παρουσίαζε ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας θα αντικατασταθεί από ένα νέο… πράσινο χαλί! Οι βελτιωτικές εργασίες στον χώρο του γηπέδου βρίσκονται σε εξέλιξη και πολύ σύντομα η έδρα του ΠΑΟΚ θα αποκτήσει την εικόνα που πρέπει, με τη διοίκηση να ικανοποιεί και το σχετικό αίτημα των παικτών της ομάδας.

Πιάνει το 13άρι!

Όχι του ΠΡΟΠΟ, αλλά κι αυτό καλά κέρδη προσφέρει! Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίστηκε από τη Δευτέρα, και παρότι τα νούμερα δεν ήταν ανάλογα εντυπωσιακά με εκείνα της προηγούμενης εβδομάδας, με τις 568 κάρτες που πωλήθηκαν σήμερα o ΠΑΟΚ άγγιξε το 13άρι (12.955)! Να σημειωθεί πως και στον δεύτερο κύκλο διατηρούνται οι μειωμένες τιμές (-20%).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x