Stoiximan Super League

Tα τυπικά απομένουν για Σισέ

Τις τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο πήγε να ρυθμίσει στην Ιταλία ο Φιλίπ Πιολά, σύμφωνα με την “Corriere dello Sport”. Ο Γάλλος στράικερ περιμένει με τις βαλίτσες στο χέρι το «Ο.Κ.» από τον μάνατζέρ του για να επιβιβασθεί στο πρώτο αεροπλάνο για Ρώμη, όπου θα μεταβεί για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντί 2.1 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, τονίζει το ιταλικό δημοσίευμα.

Τις τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο πήγε να ρυθμίσει στην Ιταλία ο Φιλίπ Πιολά, σύμφωνα με την “Corriere dello Sport”.

Ο Γάλλος στράικερ περιμένει με τις βαλίτσες στο χέρι το «Ο.Κ.» από τον μάνατζέρ του για να επιβιβασθεί στο πρώτο αεροπλάνο για Ρώμη, όπου θα μεταβεί για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντί 2.1 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, τονίζει το ιταλικό δημοσίευμα.

Οι «λατσιάλι» επιταχύνουν τις διαδικασίες για την απόκτηση του φορ του Παναθηναϊκού, στον οποίο προσφέρουν 5.8 εκατομμύρια ευρώ περίπου. Η όλη υπόθεση θα «τραβήξει» 24 ώρες ακόμα, το πολύ, όπως υπογραμμίζουν οι Ιταλοί, αφού η αποστολή της Λάτσιο φεύγει το πρωί της Πέμπτης για τη Βενετία. «Ανοιχτό» είναι το ενδεχόμενο να μεταβεί απόψε στη Ρώμη ο Σισέ και να περάσει από ιατρικά τεστ, ώστε να παρουσιαστεί αύριο από την ιταλική ομάδα και να ταξιδέψει μαζί με τους νέους του συμπαίκτες.

Καταλήγοντας το ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι την Παρασκευή που η αποστολή του Παναθηναϊκού θα μεταβεί στο Κίτζμπουελ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, ο Σισέ θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Ρέχα.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x