Stoiximan Super League

Στέλνουν Φλοκάρι στον Παναθηναϊκό οι Ιταλοί

Το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ο Σέρτζιο Φλοκάρι φέρνουν στο «φως» σήμερα τα ιταλικά ΜΜΕ. Όπως αναφέρει το “Calcionews24”, η ανακοίνωση της μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο, η οποία έχει επιτευχθεί, όπως τονίζει, καθυστερεί μέχρι να βρεθεί ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του ο Ιταλός στράικερ. Αυτή μάλιστα θα είναι είτε η Πάρμα, είτε ο Παναθηναϊκός.

Το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ο Σέρτζιο Φλοκάρι φέρνουν στο «φως» σήμερα τα ιταλικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει το “Calcionews24”, η ανακοίνωση της μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο, η οποία έχει επιτευχθεί, όπως τονίζει, καθυστερεί μέχρι να βρεθεί ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του ο Ιταλός στράικερ.

Αυτή μάλιστα θα είναι είτε η Πάρμα, είτε ο Παναθηναϊκός.

Εξελίξεις μάλιστα επί του θέματος αναμένεται να υπάρξουν εντός των προσεχών ωρών, αν και η μεταγραφή του Σισέ μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και αν δεν βρεθεί λύση με τον Φλοκάρι, αφού ο Γάλλος στράικερ αποτελεί διακαή πόθο του Κλαούντιο Λοτίτο, καταλήγει το δημοσίευμα.

Στο κείμενο δεν γίνεται αναφορά για το αν ο 29χρονος φορ θα δοθεί ως δανεικός ή ως αντάλλαγμα ή με κάποιον άλλον τρόπο, αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι απολαβές του Ιταλού επιθετικού είναι αρκετά υψηλές για τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x