Stoiximan Super League

Ποιος Γκοβού; Ο… Κουίνσι!

Τον χαφ που θα σβήσει απ’ το μυαλό των φίλων του Παναθηναϊκού (όσων τελοσπάντων… θέλουν να τον θυμούνται) τον Σίντνεϊ Γκοβού έχει εντοπίσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα! Οι «πράσινοι» ακολουθούν ευλαβικά άλλη μια εισήγηση του Πορτογάλου (μετά από ‘κείνη του Τοτσέ) και ετοιμάζονται να φέρουν στην Ελλάδα τον -πρώην παίκτη του στη Μάλαγα- Κουίνσι Οβούσου-Αμπέγιε! .

Τον χαφ που θα σβήσει απ’ το μυαλό των φίλων του Παναθηναϊκού (όσων τελοσπάντων… θέλουν να τον θυμούνται) τον Σίντνεϊ Γκοβού έχει εντοπίσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα!

Οι «πράσινοι» ακολουθούν ευλαβικά άλλη μια εισήγηση του Πορτογάλου (μετά από ‘κείνη του Τοτσέ) και ετοιμάζονται να φέρουν στην Ελλάδα τον -πρώην παίκτη του στη Μάλαγα- Κουίνσι Οβούσου-Αμπέγιε!

Μετά την απόκτηση του Βίκτορ Βιτόλο, που θα καλύψει το κενό του Ζιλμπέρτο Σίλβα στο κέντρο, εκείνο που άφησε (ή μάλλον δεν συμπλήρωσε ποτέ) ο Σίντνεϊ Γκοβού στα δεξιά παίρνει σειρά για τον Παναθηναϊκό. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, λοιπόν, βλέπει ιδανικό για να το αναπληρώσει τον 26χρονο Γκανέζο Κουίνσι, τον οποίο είχε υπό τις οδηγίες του στη Μάλαγα.

Ποντάρει, δε, στην αρκετά καλή χρονιά που έκανε εκεί, σημειώνοντας 25 συμμετοχές και 2 γκολ -αλλά και στο γεγονός ότι μπορεί να τον αποκτήσει ως δανεικό από την Αλ Σαντ του Κατάρ (όπου ανήκει και απ’ όπου παραχωρήθηκε με το ίδιο καθεστώς πέρυσι στον ισπανικό σύλλογο).

Λαμβάνει, όμως, υπόψη και το αρκετά πλούσιο (για την ηλικία) βιογραφικό του, που συμπεριλαμβάνει μετά τον Άγιαξ (στις ακαδημίες του οποίου ανδρώθηκε), πέρασμα από την Άρσεναλ (για τρία χρόνια), μεταγραφή στη Σπαρτάκ Μόσχας και πέρασμα (ως δανεικός, πριν παραχωρηθεί στην Αλ Σαντ) από τις Θέλτα, Μπέρμιγχαμ, Κάρντιφ και Πόρτσμουθ. Αλλά και 8 συμμετοχές με την εθνική U-20 της Ολλανδίας και 15 με την εθνική Γκάνας -την οποία επέλεξε εν τέλει για να αγωνίζεται.

Όπως και να ‘χει, η… ιδία άποψη που έχει ο Φερέιρα για τον Κουίνσι είναι εκείνη που μετράει περισσότερο κι εκείνη που έχει εντείνει την προσπάθεια της διοίκησης να ικανοποιήσει την επιθυμία του -όπως, άλλωστε, κάνει και με τον Τοτσέ. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, δε, υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα, το οποίο εφόσον έρθει τελικά, θα κάνει τις βασικότερες μεταγραφικές εισηγήσεις του Φερέιρα κατοίκους Παιανίας.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x