Stoiximan Super League

Όχι ρε Λάζαρε...

Ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο υπέστη ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στην φιλική του Παναθηναϊκού με τη Σίβασπορ, που έληξε 0-0. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας προκάλεσαν σοκ στις τάξεις των «πράσινων» καθώς θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Έλληνα μεσοεπιθετικού για τουλάχιστον 4-5 μήνες.

Ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο υπέστη ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στην φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Σίβασπορ, που έληξε 0-0.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας προκάλεσαν σοκ στις τάξεις των «πράσινων» καθώς θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Έλληνα μεσοεπιθετικού για τουλάχιστον 4-5 μήνες.

Ο Χριστοδουλόπουλος σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού με την τουρκική ομάδα και αποχώρησε σφαδάζοντας από τον πόνο, προκαλώντας την ανυσηχία του προπονητικού τιμ των «πρασίνων».

Η πρώτη εκτίμηση έκανε λόγο για κάκωση και όλοι ανακουφίστηκαν γιατί περίμεναν κάτι πιο σοβαρό. Τελικώς, τα αποτελέσματα της μαγνητικής προκάλεσαν σοκ σε όλους τους «πράσινους» που θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Χριστοδουλόπουλου για τουλάχιστον 4-5 μήνες.

Βέβαια, αν η αποκατάσταση πάει καλά, τότε υπάρχουν πιθανότητες να επιστρέψει πιο γρήγορα ο παίκτης, αλλά, κανείς, προς το παρόν, δεν μπορεί να εγγυηθεί για κάτι τέτοιο.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x