Γιώργος Ζαχαριάδης

Μια φτωχή ανακοίνωση για μια ιστορική συμφωνία...

Πιο πολύ σε επικοινωνιακή ντρίμπλα μοιάζει αυτή η συμφωνία ανάμεσα σε Ζαγοράκη-Κατσαρή και Σαχπατζίδη-Φλωρίδη, παρά με αλλαγή σελίδας για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού μιλάμε για τη συμμετοχή ενός νέου ιδιοκτήτη. Aπό την ανακοίνωση αντιλαμβάνεται κανείς ότι υπάρχει η διάθεση από όλους να αποστασιοποιηθούν από το σήριαλ με τους υποψήφιους επενδυτές-ιδιοκτήτες, που εμπεριέχουν έντονα το στοιχείο του μυστηρίου καθότι ο Φλωρίδης δεν έχει καν φωτογραφηθεί και κρύβεται επιμελώς από τους φακούς των φωτορεπόρτερ.

Πιο πολύ σε επικοινωνιακή ντρίμπλα μοιάζει αυτή η συμφωνία ανάμεσα σε Ζαγοράκη-Κατσαρή και Σαχπατζίδη-Φλωρίδη, παρά με αλλαγή σελίδας για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού μιλάμε για τη συμμετοχή ενός νέου ιδιοκτήτη.

Από την ανακοίνωση αντιλαμβάνεται κανείς ότι υπάρχει η διάθεση από όλους να αποστασιοποιηθούν από το σήριαλ με τους υποψήφιους επενδυτές-ιδιοκτήτες, που εμπεριέχουν έντονα το στοιχείο του μυστηρίου, καθότι ο Φλωρίδης δεν έχει καν φωτογραφηθεί και κρύβεται επιμελώς από τους φακούς των φωτορεπόρτερ.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη

Και επιλέγουν να σταματήσουν τη ροή ειδήσεων σχετικά με το ιδιοκτησιακό, τη στιγμή που υπάρχει μια διπλή ευρωπαϊκή αναμέτρηση που θα κρίνει ακόμη και την είσοδο ή τον τρόπο με τον οποίο θα συμμετέχουν οι Σαχπατζιδο-φλωρίδηδες.

Προσπάθεια εφησυχασμού και μετά από το πρώτο παιχνίδι με τη Βαλερένγκα, έχει ο Θεός... Δεν βιαζόμαστε να αποφασίσουμε και συμφωνούμε να συμπλεύσουμε, για το καλό της ομάδας που είναι βέβαιο ότι περνά από το Όσλο, αρχικά και στη συνέχεια από τη ρεβάνς στην Τούμπα.

Σε αυτό καταλήγει κανείς αν ερμηνεύσει όσα αναφέρονται στη σύντομα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συνάντηση των «τριών» (έλειπε ο Φλωρίδης με τον οποίο έγινε τηλεφωνική επαφή).

Για να μην παρεξηγούμαστε σας την παραθέτουμε:

«Σήμερα, 26 Ιουλίου 2011, συναντήθηκαν οι κ.κ. Κατσαρής, Ζαγοράκης, Σαχπατζίδης, οι οποίοι είχαν τηλεφωνική συνομιλία και με τον κ. Φλωρίδη. Αποφάσισαν να προχωρήσουν ενωμένοι, με μοναδικό γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ.
Τις επόμενες μέρες, μετά από το παιχνίδι της Πέμπτης, θα υπάρξουν οριστικές και επίσημες ανακοινώσεις».

Στην τελευταία φράση θα μπορούσαμε να εντοπίσουμε μια δέσμευση κι από τις δύο πλευρές και ειδικά από την πλευρά του προέδρου Θόδωρου: Θα επανέλθουμε σύντομα για τις ανακοινώσεις και για να ξεκαθαρίσουμε πως θα κινηθούμε στη συνέχεια, είναι σαν να μας λένε και αυτό θα περιμένουμε, όπως συμβαίνει για περισσότερο από ένα μήνα τώρα την περίπτωση του Βασίλη Φλωρίδη.

Η ουσία είναι ότι, παρά τις αμφιβολίες που έχουν δημιουργηθεί, είτε με την περιπέτεια του Φλωρίδη και τη σύλληψή του, είτε με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τη δράση του καθώς επίσης και για όσα ΔΕΝ γνωρίζουμε (και είναι πολλά...) για τις επιχειρηματικές του επιλογές, ο Ζαγοράκης δείχνει εμπιστοσύνη και προφανώς ο σοβαρότερος λόγος για να κάνει κάτι τέτοιο και να επισημοποιήσει συμφωνία, (με βάση την ανακοίνωση) είναι ο Σαχπατζίδης. Για τον οποίο δε, εξακολουθεί να υπάρχουν αμφιβολίες ένεκα της γνωστής υπόθεσης των υποβρυχίων που απασχόλησε ειδική επιτροπή της βουλής και θα απασχολήσει τη δικαιοσύνη.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η επικοινωνιακή ντρίμπλα μοιάζει... μισή.

Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για μια ιστορική –κατά τα φαινόμενα- συμφωνία και αιωρείται απλά μια ανακοίνωση που παραθέτει σε εξελίξεις μετά από την αναμέτρηση με την Βαλερένγκα. Χρειαζόταν κάτι παραπάνω για να μοιάζει όσο αληθινή μπορεί να είναι στην πραγματικότητα. Τελικά η συμφωνία, όσο ιστορική κι αν είναι, φαίνεται να χάνει λόγω διατύπωσης, μέσα από τις τρεις γραμμές μιας φτωχικής ανακοίνωσης.

Επικοινωνία με τον συντάκτη στο zahariadis@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x