Super League 2

Δεν παίρνει… από δώρα

Έδωσε την μάχη της – παίζοντας με δέκα ένα ημίχρονο και με εννέα για αρκετά λεπτά – αλλά η Δόξα Δράμας τελικά έμεινε στο 1-1 με τον Διαγόρα στο γήπεδο της Φυλής και δεν κατάφερε να επωφεληθεί από την ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι των play-off ανάμεσα σε ΟΦΗ και Λεβαδειακό.

Έδωσε την μάχη της – παίζοντας με δέκα ένα ημίχρονο και με εννέα για αρκετά λεπτά – αλλά η Δόξα Δράμας τελικά έμεινε στο 1-1 με τον Διαγόρα στο γήπεδο της Φυλής και δεν κατάφερε να επωφεληθεί από την ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι των play-off ανάμεσα σε ΟΦΗ και Λεβαδειακό.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα της Δράμας, διατηρεί μόνο μαθηματικές ελπίδες για την άνοδο της καθώς έμεινε στους 6 βαθμούς με τον ΟΦΗ να είναι στους 12 και τον Λεβαδειακό στους 9.

Από την άλλη μεριά η ομάδα της Ρόδου κατάφερε να πετύχει το πρώτο της γκολ και να πάρει τον πρώτο της βαθμό στην τέταρτη αγωνιστική των play-off και θα παρακολουθήσει από ρόλο θεατή τα τελευταία δύο παιχνίδια.




Η Δόξα αν και ήταν η μόνη ομάδα που είχε βαθμολογικό κίνητρο δεν κατάφερε να μπει δυνατά στο παιχνίδι. Οι «πιτσιρικάδες» του Τσιβρίνη έχοντας όρεξη και διάθεση να διακριθούν ξεκίνησαν τον αγώνα με πολύ διάθεση για ποδόσφαιρο κατάφεραν να προηγηθούν πολύ νωρίς , στην ουσιαστικά μοναδική τους ευκαιρία στην αναμέτρηση. Από εκεί και πέρα οι τυπικά φιλοξενούμενοι συνέχισαν να απειλούν μέχρι το 30’ την εστία του Τοπαλίδη χωρίς όμως να μπορούν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Λίγο το βαθμολογικό κίνητρο, λίγο και η μεγαλύτερη εμπειρία των «μαυραετών» είχαν σαν αποτέλεσμα τα τελευταία 15 λεπτά του πρώτου μέρους να είναι επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους, χωρίς όμως να είναι ψύχραιμοι στην τελική τους προσπάθεια. Αποκορύφωμα ήταν η «άχαστη» διπλή ευκαιρία στο 42’ όπου Χλωρός και Τσιμπλίδης δεν κατάφεραν να φέρουν στα ίσα την αναμέτρηση.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, είδαμε όλοι έκπληκτοι να βγαίνουν δέκα ποδοσφαιριστές από τα αποδυτήρια για λογαριασμό της Δόξας. Ο Σιάκκας τραυματίστηκε με τη λήξη του πρώτου μέρους, ωστόσο ο Γρηγορίου δεν είχε αλλαγή για να τον αντικαταστήσει μίας που η αποστολή των «μαυραετών» απαρτίζονταν από 11 ποδοσφαιριστές. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους τυπικά γηπεδούχους να σκοράρουν με την έναρξη του ημιχρόνου και να ισοφαρίσουν τον αγώνα. Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα «χτυπήσουν» την αναμέτρηση και θα εκμεταλλευτούν την εκείνη τη στιγμή ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι μεταξύ ΟΦΗ και Λεβαδειακού, η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα τους. Ο Χλωρός τραυματίστηκε, ωστόσο έσφιξε τα δόντια για να μην αφήσει την ομάδα του με 9 ποδοσφαιριστές.

Ο έμπειρος επιθετικός έχασε μάλιστα και πολύ καλή ευκαιρία στο 74’ λεπτό να βάλει μπροστά την ομάδα. Ο ρυθμός έπεσε αρκετά και η κούραση ήταν πλέον εμφανής στα πόδια των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, καθώς τα λάθη ήταν το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του αγώνα. Τελικά η Δόξα τελείωσε τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Καπέλ με δεύτερη κίτρινη. Έτσι έμεινε το τελικό 1-1.

Δείτε το φίλμ του αγώνα



Δόξα Δράμας(Γρηγορίου):Τοπαλίδης, Γελαδάρης, Σιάκκας, Χλωρός, Τσιμπλίδης.Ν, Τρελοπουλος, Στεργιανός, Αμανατίδης, Κουμπρόγλου, Καπέλ,Τσιμπλιδης Ρ.

Διαγόρας (Τσιβρίνης):Χειμωνεττος, Πεσταυράκης, Αυγενικού, Μπαούρης, Κενενούνης,(85' Φασάκης) Φράγκος, Χατζηκοσμάς, Χατζηπέτρος, Μαλλιάκας, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Ποντίκης(Πρέβεζας), Μαγιάννης(Άρτας)
Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Φυλής


Επιμέλεια: Κώστας Γιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x