Super League 2

Δόξα Δράμας-Διαγόρας Ρόδου 1-1 (Τελικό)

Στην ισοπαλία , 1-1, έμειναν Δόξας Δράμας και Διαγόρα για την 4η αγωνιστική των play-off. Οι Ροδίτες προηγήθηκαν στο 11’, ωστόσο οι «μαυραετοί» ισοφάρισαν με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Με 10 αγωνίζεται η Δόξα λόγω τραυματισμού του Σιάκκα, καθώς δεν υπάρχει αλλαγή στον πάγκο.

Στην ισοπαλία , 1-1, έμειναν Δόξας Δράμας και Διαγόρα για την 4η αγωνιστική των play-off. Οι Ροδίτες προηγήθηκαν στο 11’, ωστόσο οι «μαυραετοί» ισοφάρισαν με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Με 10 αγωνίζεται η Δόξα λόγω τραυματισμού του Σιάκκα, καθώς δεν υπάρχει αλλαγή στον πάγκο.





90΄ Λήξη της αναμέτρησης

85' Αλλαγή για το Διαγόρα.Ο Φασάκης παίρνει τη θέση του Κενενούνη

84’ Κίτρινη στον Χαζτζηκοσμά.

82’ Κίτρινη στον Χλωρό

80' Δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Καπέλ. Πλέον η Δόξα αγωνίζεται με 9 και έναν τραυματία. Ο Ολλανδός υπέπεσε σε φάουλ στον Χατζηκοσμά

74' Μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα, ξανά με πρωταγωνιστή τον Χλωρό. Ο Κάπελ βγάζει σέντρα από δεξιά και ο πολύπειρος επιθετικός δοκιμάζει μονοκόμματο πλασέ, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Πρόβλημα τραυματισμού και για τον Χλωρό. Ο τελευταίος σφίγγει όμως τα δόντια για να μην αφήσει την ομάδα του με 9 ποδοσφαιριστές

60' Κίτρινη κάρτα στον Κάπελ

51’ Γκοοολ για τη Δόξα. Ο Χλωρός σεντράρει από δεξιά και ο Νίκος Τσιμπλίδης έστειλε τη μπάλα με καρφωτή κεφαλιά στα δίχτυα του Χειμωνέττου

46' Η Δόξα Δράμας αγωνίζεται με δέκα ποδοσφαιριστές. Ο Σιάκκας τραυματίστηκε και δεν μπορεί να συνεχίσει. Ο Γρηγορίου όμως δεν έχει αλλαγή στον πάγκο!!!

46' Έναρξη του δευτέρου μέρους

45' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου

42’ Τεράστια διπλή ευκαιρία χαμένη για τη Δόξα. Ο Χλωρός πιάνει το πρώτο σουτ με τον Χειμωνέττο να απομακρύνει. Ο Καπέλ προλαβαίνει τη μπάλα και τη γυρίζει στην περιοχή με τον Τσιμπλίδη να μην μπορεί να τη στείλει στα δίχτυα του εξουδετερωμένου Χειμωνέττου.

38' Δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα. Σέντρα του Χλωρού από δεξιά, ο Στεριανός πιάνει το μονοκόμματο σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χειμωνέττου.

30' Καλή ευκαιρία για τη Δόξα να ισοφαρίσει. Ο Τσιμπλίδης έφυγε στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στην απέναντι πλευρά στον Χλωρό. Ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή και το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε έδιωξε ο Χειμωνέττος σε κόρνερ.

27’ Φαίνεται ότι οι ποδοσφαιριστές της Δόξας έχουν μείνει από δυνάμεις.

21' Νέα ευκαιρία για τον Διαγόρα να διπλασιάσει τα τέρματά του. Ο Αυγενικού επιχείρησε μακρινό σουτ, αλλά ο Τοπαλίδης έπεσε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 20' βρισκόμαστε στη Φυλή και ο Διαγόρας εξακολουθεί να προηγείται

14’ Ευκαιρία για τη Δόξα. Σουτ του Χλωρού από μακριά. Μπλοκάρει ο Χειμωνέττος

11' Γκοολ για τον Διαγόρα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χατζηκοσμά, ο Μιχάλης Αυγενικού βάζει προβολή με το γόνατο και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Τοπαλίδη.Το γκολ αυτό αποτελεί το πρώτο για τους Ροδίτες στα play-off

2’ Πρώτη ευκαιρία για τον Διαγόρα. Σουτ του Χατζηκοσμά και η μπάλα λίγο άουτ

1' Έναρξη αγώνα


Δόξα Δράμας(Γρηγορίου):Τοπαλίδης, Γελαδάρης, Σιάκκας, Χλωρός, Τσιμπλίδης.Ν, Τρελοπουλος, Στεργιανός, Αμανατίδης, Κουμπρόγλου, Καπέλ,Τσιμπλιδης Ρ.

Διαγόρας (Τσιβρίνης):Χειμωνεττος, Πεσταυράκης, Αυγενικού, Μπαούρης, Κενενούνης, Φράγκος, Χατζηκοσμάς, Χατζηπέτρος, Μαλλιάκας, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Ποντίκης(Πρέβεζας), Μαγιάννης(Άρτας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x