Stoiximan Super League

Live: ΑΕΚ-Ραντ 1-1 (Τελικό)

Θέλει χαφ; Σίγουρα. Θέλει (ξανά) ρόμβο; Ίσως. Θέλει δουλειά -αρκετή ακόμα; Αναμφίβολα! Απέναντι στην έτοιμη Ραντ, η ΑΕΚ… αποκατέστησε τις σχέσεις της με το γκολ (1-1), ωστόσο έχει αρκετό δρόμο ακόμα (και ελπίδα από σήμερα ΚΑΙ τον Μπέλεκ) μέχρι να τις κάνει «θερμότερες»! Θεαματικά βελτιωμένος ο Καμερουνέζος, αποτέλεσε (μαζί με τον Εγγλέζου) τις βασικές πηγές αισιοδοξίας για την «Ένωση» στο τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας.

Θέλει χαφ; Σίγουρα.

Θέλει (ξανά) ρόμβο; Ίσως.

Θέλει δουλειά -αρκετή ακόμα; Αναμφίβολα!

Απέναντι στην έτοιμη Ραντ, η ΑΕΚ… αποκατέστησε τις σχέσεις της με το γκολ (1-1), ωστόσο έχει αρκετό δρόμο ακόμα (και ελπίδα από σήμερα ΚΑΙ τον Μπέλεκ) μέχρι να τις κάνει «θερμότερες»!

Θεαματικά βελτιωμένος ο Καμερουνέζος, αποτέλεσε (μαζί με τον Εγγλέζου) τις βασικές πηγές αισιοδοξίας για την «Ένωση» στο τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας.



90': Λήξη του αγώνα

85': Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Έπειτα από εξαιρετικό άνοιγμα του Εγγλέζου και κάθετη μπαλιά του Καφέ, ο Σιαλμάς κάνει την προβολή από πλάγια και αναγκάζει τον Σέρβο γκολκίπερ να αποκρούσει με υπερένταση σε κόρνερ!

75' - Αλλαγές για την ΑΕΚ: Οι Αγκιριμπά και Κατσέτης αντικαθιστούν τους Γκέντσογλου και Μανωλά.

68': Οι πολλές αλλαγές έχουν ρίξει -όπως είναι λογικό- τον ρυθμό, με την ΑΕΚ, ωστόσο να εξακολουθεί να τον ελέγχει. Η "Ένωση" διατηρεί την καλή κυκλοφορία της μπάλας -αλλά και την απουσία τρόπων για να την αξιοποιήσει.

67' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Κλωναρίδης αντικατέστησε τον Κάρλος.

59' - Αλλαγές για την ΑΕΚ: Οι Λεονάρντο, Χέλγκασον και Νικόλτσης αντικατέστησαν τους Λυμπερόπουλο, Δέλλα και Μπέλεκ.

53' - Αλλαγές για την ΑΕΚ: Εκτός αγώνα οι Μάκος, Γεωργέας, Γκούντγιονσεν και στις θέσεις τους οι Καφές, Κοντοές και Σιαλμάς.

50': Ο Λυμπερόπουλος πιάνει ένα ακόμα σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό και παίρνει ψηλοκρεμαστή τροχιά και ο τερματοφύλακας των Σέρβων αποκρούει σε κόρνερ.

49': Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Έπειτααπό εκτέλεση κόρνερ του Κάρλος από αριστερά, ο Μανωλάς πιάνει εντυπωσιακή κεφαλιά, αλλά ο γκολκίπερ αντέδρασε σωστά και απέκρουσε στη δεξιά του γωνία!

46': Έναρξη του αγώνα

*Ευχάριστα είναι τα νέα από τον τραυματισμό που ανάγκασε σε αλλαγή τον Νίκο Καράμπελα. Το πρόβλημα που αποκόμισε ο Έλληνας μπακ δεν είναι -σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο- κάτι σοβαρό και η αντικατάστασή του έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

45': Λήξη του ημιχρόνου

44' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Νίκος Καράμπελας τραυματίστηκε σε μια προηγούμενη μονομαχία και αναγκαστικά πέρασε εκτός αγώνα. Στη θέση του μπήκε ο νεαρός Εγγλέζου.

40': Ο Λυμπερόπουλος βρήκε στρωμένη την μπάλα και έπιασε δυνατό βολέ έξω από την περιοχή, αλλά εκείνο έφυγε ψηλά άουτ.

33' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!: Έπειτα από εξαιρετική συνεργασία των "κιτρινόμαυρων" και συστημένη σέντρα του Καράμπελα από αριστερά, ο Μπέλεκ νικά εντυπωσιακά στον αέρα τον προσωπικό του αντίπαλο και με δυνατή κεφαλιά, στέλνει την μπάλα στη δεξιά γωνία!

28' Ο Γεωργέας κάνει ωραία προσωπική ενέργεια και βγάζει τον Κάρλος από δεξιά στην περιοχή, αλλά το γύρισμα που κάνει ο Ισπανός από κοντά δεν είναι καλό και μπλοκάρεται στη μικρή περιοχή από τον τερματοφύλακα.

24': Ο Πόγιτς κάνει ωραία κούρσα από τον άξονα, ξεπερνάει τον Δέλλα, αλλά το δυνατό σουτ που επιχειρεί φεύγει λίγο έξω από το δεξί "παραθυράκι" του Αραμπατζή.

21' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΝΤ!: Έπειτα από σέντρα που έγινε από αριστερά, ο Αραμπατζής δεν συνεννοείται με τον Δέλλα και βγαίνοντας -ενώ ο "Κολοσσός" έχει αποκρούσει ήδη με το κεφάλι- επιτρέπει στον Στόικοβιτς να σκοράρει στην κενή εστία!

16': Ο Κάρλος ελίσσεται ωραία έξω από την περιοχή, πιάνει νέο δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κοντράρεται και περνάει πάνω από τα δοκάρια.

14': Νέα καλή φάση για την ΑΕΚ! Έπειτα από κόντρες στην περιοχή, η μπάλα στρώνεται στον Μάκο, αλλά το ωραίο βολέ που πιάνει εκείνος -από το ύψος του ημικυκλίου- φεύγει λίγο έξω από το αριστερό "Γ"!

11': Ο Λυμπερόπουλος βγαίνει και πάλι σε επίκαιρη θέση έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά το συρτό σουτ που κάνει (αυτή τη φορά στην αριστερή γωνία) μπλοκάρεται ξανά από τον γκολκίπερ.

7': Μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, η μπάλα φτάνει στον Γκούντγιονσεν, αλλά το σουτ που κάνει ο Ισλανδός (από την απέναντι γωνία της μεγάλης περιοχής) φεύγει άουτ.

4': Πρώτη καλή φάση για την ΑΕΚ! Ο Λυμπερόπουλος βρήκε χώρο στον άξονα και έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας των Σέρβων έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε εντυπωσιακά.

1': Έναρξη του αγώνα



AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Δέλλας, Μανωλάς (74' Αγκιριμπά), Γεωργέας (52' Κοντοές), Καράμπελας (43' Εγγλέζου), Μάκος (52' Καφές), Χοσέ Κάρλος (66' Κλωναρίδης), Γκέντσογλου (74' Κατσέτης), Γκούντγιονσεν (52' Σιαλμάς), Μπέλεκ (57' Νικόλτσης), Λυμπερόπουλος (57' Λεονάρντο)

ΡΑΝΤ (Σλάβκο Πέροβιτς): Ντανίλοβιτς, Κόσοριτς, Λάγιοβιτς, Μίτροβιτς, Πέκοβιτς, Μιλοβόγεβιτς, Στανόγιεβιτς, Πέροβιτς, Στοίκοβιτς, Άντριτς, Κόλιτς



Γνώριμη είναι η αντίπαλος που θα βάλει το τελευταίο… τεστ στην ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Η Ραντ ήταν η ομάδα που αντιμετώπισε -και απέκλεισε- ο Ολυμπιακός Βόλου στο β’ γύρο του Europa League (φεύγοντας με νίκη 1-0 από τη Σερβία και αποσπώντας ισοπαλία 1-1 στη ρεβάνς του Πανθεσσαλικού).

Το σημερινό παιχνίδι θα γράψει και τον… επίλογο της φετινής προετοιμασίας της «Ένωσης». Αμέσως μετά τη λήξη του, οι «κιτρινόμαυροι» θα επιστρέψουν στο ξενοδοχείο του Τόπλιτσε για να δειπνήσουν και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για τη Βιέννη (όπου θα διανυκτερεύσουν πριν πετάξουν την Κυριακή για την Αθήνα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x