Stoiximan Super League

«Φατούρο» στην ΑΕΚ! (pics)

Χωρίς βροχή, όπως τις προηγούμενες μέρες, αλλά με… «συ-συ-σύννεφο» πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ στη Σλοβενία! Η χαλαρότητα ενόψει του απογευματινού φιλικού με τη Ραντ (19:00, Conn-X) και οι -επιτηδευμένα- διασκεδαστικές ασκήσεις που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ έφτιαξαν τη μέρα των παικτών του και… κοκκίνισαν ελαφρώς τους σβέρκους κάποιων απ' αυτούς!

Χωρίς βροχή, όπως τις προηγούμενες μέρες, αλλά με… «συ-συ-σύννεφο» πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ στη Σλοβενία!

Η χαλαρότητα ενόψει του απογευματινού φιλικού με τη Ραντ (19:00, Conn-X) και οι -επιτηδευμένα- διασκεδαστικές ασκήσεις που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ έφτιαξαν τη μέρα των παικτών του και… κοκκίνισαν ελαφρώς τους σβέρκους κάποιων απ' αυτούς!

Η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (δεδομένου ότι το απόγευμα θα ακολουθήσει το παιχνίδι με τη Ραντ) ήταν προγραμματισμένο να περιλαμβάνει χαλαρό τρέξιμο στο γκολφ.

Η… πολυκοσμία, ωστόσο, που υπήρχε στις εγκαταστάσεις οδήγησε τον Χιμένεθ στην απόφαση να μετακομίσουν στο δάσος, όπου αρχικά επιδόθηκαν σε περπάτημα (σε έντονους ρυθμούς).

Το… κλου, ωστόσο, ήταν οι ασκήσεις που ακολούθησαν. Κι αυτό διότι μια απ’ αυτές -κατόπιν σφυρίγματος του Ανδαλουσιανού- προέβλεπε τον σχηματισμό τριάδων από τους «κιτρινόμαυρους» και το πατροπαράδοτο «φατούρο» σ’ εκείνους που δεν προλάβαιναν να… χωθούν σε κάποια απ’ αυτές! Όπως καταλαβαίνει κανείς, οι παίκτες το διασκέδασαν με την ψυχή τους -τόσο κατά τα «σφιχταγκαλιάσματα», όσο και κατά την… τιμωρία των «αργοπορημένων»!

Αναγκαστικά απόντες, δε, από την «ώρα του παιδιού» ήταν μόνο οι Λαγός, Τσουκαλάς, Γκερέιρο, Μπερνς και Μπουγαΐδης -που λίγο πιο πέρα ακολουθούσαν ατομικό πρόγραμμα.

Κάπως έτσι, λοιπόν -και μέσα στο ίδιο εξαιρετικό κλίμα που υπήρξε στην παραμονή της- η αποστολή της ΑΕΚ αποχαιρετά το Τόπλιτσε, αφού μετά το απογευματινό φιλικό με την Ραντ (19:00, Conn-X) θα δειπνήσει για τελευταία φορά εκεί, πριν αναχωρήσει για τη Βιέννη και ταξιδέψει έπειτα την Κυριακή για την Αθήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x