Stoiximan Super League

Στο κόκκινο!

Διπρόσωπος εμφανίστηκε στο τέταρτό του φιλικό «τεστ» ο Ολυμπιακός στην ήττα με σκορ 2-1 από την Μπρέντα. Οι πρωταθλητές ήταν σούπερ -για την εποχή- στο πρώτο ημίχρονο, με ασφυκτικό πρέσινγκ και τη μια φάση να διαδέχεται την άλλη (τη μία από αυτές αξιοποίησε ο Μιραλάς), στοιχεία που στο δεύτερο μέρος -όταν πια άρχισαν να ξεμένουν από δυνάμεις- πέρασαν στους Ολλανδούς, με τον Σχαλκ να βρίσκει δύο φορές (73', 81') τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Διπρόσωπος εμφανίστηκε στο τέταρτό του φιλικό «τεστ» ο Ολυμπιακός στην ήττα με σκορ 2-1 από την Μπρέντα.

Οι πρωταθλητές ήταν σούπερ -για την εποχή- στο πρώτο ημίχρονο, με ασφυκτικό πρέσινγκ και τη μια φάση να διαδέχεται την άλλη (τη μία από αυτές αξιοποίησε ο Μιραλάς στο 40').

Στοιχεία ωστόσο που στο δεύτερο μέρος -όταν πια άρχισαν να ξεμένουν από δυνάμεις- πέρασαν στους Ολλανδούς, με τον Σχαλκ να βρίσκει δύο φορές (73', 81') τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Πώς έπαιξε:

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με τερματοφύλακα τον Δασκαλάκη, στην άμυνα -από τα αριστερά προς τα δεξιά- ξεκίνησαν οι Βαλεριάνος, Μαρκάνο, Παπάζογλου και Μανιάτης, στα χαφ οι Μοντέστο-Ιμπαγάσα, πιο μπροστά ο Φουστέρ, στα άκρα οι Γκρμπιτς και Φετφατζίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μιραλάς.






Το βασικό ζητούμενο, ήταν ο Ολυμπιακός να εμφανίσει ανάλογα βελτιωμένο πρόσωπο με εκείνο απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης την περασμένη Τρίτη και το ιδανικό, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Εν μέρει ο στόχος επετεύχθη. Διότι το πικ της απόδοσής του ήταν ανώτερο από το ματς με τους Γερμανούς, ωστόσο εξίσου κατακόρυφη ήταν και η πτώση στην απόδοσή του. Ουσιαστικά έπαιξε πολύ καλά για ένα ημίχρονο το πρώτο και «έκατσε» εντελώς στο δεύτερο.

Στο πρώτο, λοιπόν, με την τριπλέτα Φουστέρ, Ιμπαγάσα και Μιραλάς να ξεχωρίζει «σαν την μύγα μες το γάλα», οι «ερυθρόλευκοι» έφτιαχναν φάσεις με απίστευτη ευκολία. Σε αυτούς μπορεί να προστεθεί κι ο Φετφατζίδης. Ο πιτσιρικάς δείχνει πιο ώριμος από πέρυσι συνολικά με την παρουσία του.

Σήμερα έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Μιραλάς (εξαιρετική κάθετη) με τον Βέλγο να την «κατεβάζει» άψογα με το κεφάλι και με ένα εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό να την στέλνει στα δίχτυα του Ρόβελαρ που έβγαλε αρκετές επιθέσεις των Πειραιωτών, αλλά στην προκειμένη περίπτωση πιάστηκε απροετοίμαστος.

Στο δεύτερο ημίχρονο (και για την περισσότερη διάρκειά του), ο Βαλβέρδε διατήρησε τους ίδιους ένδεκα με τους οποίους ξεκίνησε ο Ολυμπιακός, αφού αύριο το μεσημέρι ακολουθεί και νέο φιλικό με την Χερενφέιν. Αναμενόμενα ο οργανισμός κάποιων χτύπησε… κόκκινο.

Οι Ολλανδοί, σαφώς πιο έτοιμοι να ανταποκριθούν στον ίδιο ρυθμό σε ολόκληρο 90λεπτο, το εκμεταλλεύτηκαν και με δυο τέρματα του Σχαλκ «έκλεψαν» το παιχνίδι, αλλά όχι και τις εντυπώσεις.

Το φιλμ του αγώνα.



Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Μαρκάνο (82' Ουρτάδο), Παπάζογλου(73' Παπαδόπουλος), Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα (66' Σουμπίνιο), Φουστέρ, Γκρμπιτς (83' Κάταϊ), Φετφατζίδης, Μιραλάς (83' Πάντελιτς).

Στον πάγκο: Κοστάνσο, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Ριέρα, Χολέμπας, Αβραάμ, Τοροσίδης, Χαβίτο, Τζεμπούρ.

Μπρέντα: Ρούβελαρ, Κόεντερς, Μπονεβάτσια (61' Μπαϊράμ), Λάουξ (46' Μποτεγκίν), Σχίλντερ, Λούρλινγκ, Ζοζεφζούν (70' Σχαλκ), Αμόα, Γκόρτερ, Γκούντελι, Μπούις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x