Stoiximan Super League

Από φιλικό σε φιλικό

Το στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία θα ολοκληρώσει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά το φιλικό με την Μπρέντα (), κοντράρεται με την Χέρενφεν (14:00/Novasports2). Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα. Στο στόχαστρο ομάδων από το Championnat ο Τζεμπούρ.

Το στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία θα ολοκληρώσει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά το φιλικό με την Μπρέντα (2-1), κοντράρεται με την Χέρενφεν (14:00/Novasports2).

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα, ενώ πολύ δύσκολα θα δούμε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες.

Το τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία είναι μια καλή ευκαιρία για τον τεχνικό του Ολυμπιακού να δει παίκτες που δεν υπολογίζει στους λεγόμενους βασικούς, αλλά ως εναλλακτικές λύσεις. Ο Φρανθίσκο Γέστε πολύ δύσκολα θα πάρει έστω και μικρό χρόνο συμμετοχής, αφού συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το τράβηγμα στο γαστροκνήμιο, τη στιγμή και ο Λιούμπομιρ Φέισα δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση. Η κατάσταση του Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος μία προπονείται και μία όχι λόγω του κρυολογήματος που έχει, θα κριθεί στο πρωί και ανάλογα θα αγωνιστεί κόντρα στον ολλανδικό σύλλογο, αν και δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί.

Από βδομάδα αποχωρήσεις

Με τους παίκτες που δεν υπολογίζει για το ρόστερ που θέλει να διατηρήσει στον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να έχει συναντήσεις από τη Δευτέρα η διοίκηση του συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Μήτρογλου έχει συμφωνήσει ήδη και θα πάει στον Ατρόμητο, ενώ θα υπάρξουν ραντεβού με τους Ρόμενταλ και Ντάρμπισαϊρ για να λυθούν τα συμβόλαιά τους ή να πουληθούν σε άλλη ομάδα. Ο Άγγλος επιθετικός ψάχνει ομάδα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει φέρει κάποια πρόταση, ενώ ο Δανός χαφ περιμένει πρώτα την επιστροφή του Ισπανού τεχνικού για να έχει πρώτα μαζί του μία συζήτηση και μετά να αποφασίσει τις θα κάνει. Μία λύση είναι να πάρουν από ένα ποσό και να λύσουν τη συνεργασία τους, ψάχνοντας στη συνέχεια τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους ως ελεύθεροι. Ανάλογα αναμένεται να κινηθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας και στην περίπτωση του Λεονάρντο, ο οποίος επιστρέφει στις 20 Αυγούστου.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με τις περιπτώσεις των Σοϊλέδη, Νικλητσιώτη, Κατσικογιάννη, Βασιλόγιαννη και Νίκο Παπαδόπουλο, θα αποφασιστεί που θα συνεχίσουν την καριέρα τους και σε ποια ομάδα θα δοθούν δανεικοί.

Κοιτάζουν Τζεμπούρ οι Γάλλοι

Μεταγραφικό στόχο ομάδων από το γαλλικό πρωτάθλημα αποτελεί ο Ραφίκ Τζεμπούρ, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή. Ο Αλγερινός επιθετικός έχει βρεθεί αρκετές φορές στο μικροσκόπιο αρκετών σκάουτερ ξένων συλλόγων και λόγω και της κοινής γλώσσας έχει προσελκύσει πιο πολύ το ενδιαφέρον συλλόγων του Championnat. Η πρωταθλήτρια Λιλ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση στράικερ, είχε στείλει «κατασκόπους» στα φιλικά με Ζούλτε Βάρεγκεμ και Βέρντερ Βρέμης. Τις προσεχείς ημέρες θα γίνει γνωστό αν θα κατατεθεί πρόταση για την απόκτηση του «τρομοκράτη».


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x