Stoiximan Super League

Καίγονται για… «θρύλο»!

Η θερμοκρασία εξακολουθεί ν’ ανεβαίνει λόγω καλοκαιριού, αλλά οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν -ούτως ή άλλως- τη δική τους… κάψα! Μετά τα «ανάμεικτα» συναισθήματα απ’ τα φιλικά της Ολλανδίας, οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται για το πρώτο τους επί ελληνικού εδάφους (την Πέμπτη με τη Γουέστ Μπρομ) και ήδη το «Καραϊσκάκη» έχει 3.000 θέσεις… λιγότερες για όσους θέλουν να τους υποδεχθούν.

Η θερμοκρασία εξακολουθεί ν’ ανεβαίνει λόγω καλοκαιριού, αλλά οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν -ούτως ή άλλως- τη δική τους… κάψα!

Μετά τα «ανάμεικτα» συναισθήματα απ’ τα φιλικά της Ολλανδίας, οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται για το πρώτο τους επί ελληνικού εδάφους (την Πέμπτη με τη Γουέστ Μπρομ) και ήδη το «Καραϊσκάκη» έχει 3.000 θέσεις… λιγότερες για όσους θέλουν να τους υποδεχθούν.

Παρόλο που φιλικό με την αγγλική ομάδα πέφτει στην «καρδιά» του καλοκαιριού, η διάθεση των εισιτηρίων προετοιμάζει για μια ανάλογα θερμή εξέδρα. Κι αυτό διότι ήδη 3.000 απ’ αυτά έχουν φύγει από τα εκδοτήρια -επιβεβαιώνοντας την προσμονή του κόσμου να δει για πρώτη φορά από κοντά τον φετινό Ολυμπιακό.

Συνυπολογιζομένων, λοιπόν, και των περίπου 15.500 διαρκείας, οι παίκτες του Βαλβέρδε ελπίζεται βάσιμα ότι θα κάνουν ποδαρικό (και μια εμφάνιση ανάλογη των… πρώτων ημιχρόνων της Ολλανδίας) μπροστά σε ένα σχεδόν γεμάτο «Καραϊσκάκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x