Stoiximan Super League

Σπανός: «Θέμα χρόνου η χημεία»

Αισιόδοξος πως ο Ατρόμητος θα είναι έτοιμος όταν πρέπει εμφανίστηκε ο Γιώργος Σπανός. Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 αμέσως μετά το , όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα, αλλά έδειξε ικανοποιημένος από όσα είδε εκεί. Παράλληλα σχολίασε την μεταγραφή του Μήτρογλου.

Αισιόδοξος πως ο Ατρόμητος θα είναι έτοιμος όταν πρέπει εμφανίστηκε ο Γιώργος Σπανός. Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα, αλλά έδειξε ικανοποιημένος από όσα είδε εκεί. Παράλληλα σχολίασε την μεταγραφή του Μήτρογλου.

«Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας, στο πρώτο ημίχρονο ήταν μαγική εικόνα το παιχνίδι. Είχαμε πλήρη υπεροχή και από δύο ατομικά λάθη δεχτήκαμε τα δύο γκολ. Τα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά. Είναι θέμα χρόνου η χημεία για να είναι έτοιμη η ομάδα», ήταν τα λόγια του για το παιχνίδι.

Για τον Μήτρογλου, είπε: «Ο Μήτρογλου είναι ένας παίκτης που έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του. Θα μας βοηθήσει στο σκοράρισμα, είμαστε ευτυχείς που τον έχουμε στις τάξεις μας. Θα κερδίσει η ομάδα και εμείς από τον Μήτρογλου. Στερείται από έλληνες γκολτζήδες. Είχαμε μια σωστή προσέγγιση, γίνεται σοβαρή δουλειά στον Ατρόμητο και μπορεί να καλύψει τα θέλω του παίκτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x