Stoiximan Super League

Όλα… Κάλα με «Γκούντι»!

Στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ κα στα «αποκαλυπτήρια» της στην Ελλάδα θα βρεθεί ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν! Ο «Ice Man» έδωσε κανονικά το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση της Ένωσης και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του φιλικού της Τετάρτης με την Κέρκυρα. Το ίδιο έγινε, δε και με τον Χουάν Κάλα, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και πιθανότατα θα κάνει ντεμπούτο με την «Ένωση».

Στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ κα στα «αποκαλυπτήρια» της στην Ελλάδα θα βρεθεί ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν!

Ο «Ice Man» έδωσε κανονικά το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση της Ένωσης και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του φιλικού της Τετάρτης με την Κέρκυρα.

Το ίδιο έγινε, δε και με τον Χουάν Κάλα, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και πιθανότατα θα κάνει ντεμπούτο με την «Ένωση».

Ο Ισλανδός επιθετικός απουσίασε από το πρωινό πρόγραμμα καθώς καθυστέρησε να επιστρέψει στην Ελλάδα, ωστόσο το απόγευμα έδωσε κανονικά το «παρών» στα Σπάτα και προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του (όπως και ο υπό δοκιμή Φώντας Φέτσης). Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Μπουγαΐδης.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή της Ένωσης για το φιλικό της Τετάρτης με την Κέρκυρα, στην οποία για πρώτη φορά στα μέχρι τώρα φιλικά συμπεριλήφθηκε και ο Κάλα. Αυτή, λοιπόν, αποτελείται από τους εξής:

Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Δέλλας, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Μάκος, Καράμπελας, Γκούντγιονσεν, Λαγός, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Γκέντσογλου.

Ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης αναμένεται να παρατάξει ξανά τους «κιτρινόμαυρους» με σύστημα 4-2-3-1 και τους Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια -Καράμπελα, Μανωλά, Δέλλα και Γεωργέα στην άμυνα και τους Μάκος και Γκέντσογλου στη μεσαία γραμμή. Την τριάδα πίσω από τον Στιβ Μπέλεκ, δε, θα συνθέσουν κατά πάσα πιθανότητα οι Γκούντγιονσεν, Λυμπερόπουλος και Χοσέ Κάρλος.

Παναγιώτης Βανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x