Stoiximan Super League

Όλα (δεν) τα ‘χε, η Εφορία της έλειπε!

Από πού να… πρωτοκαλυφθεί δεν ξέρει η ΑΕΚ! Την ώρα που η «Ένωση» αναζητεί τρόπους να καλύψει το περίπου 1,5 εκατ. ευρώ των περσινών οφειλομένων στους παίκτες, η Εφορία φέρεται να της στενεύει ακόμα περισσότερο τη «θηλιά». Η ΠΑΕ καλείται να καταβάλλει τώρα -και όχι τον χειμώνα όπως υπολόγιζε- έκτακτη εισφορά 700.000 ευρώ και με δεδομένη την οικονομική… αδράνεια των μετόχων της, αναζητείται η λύση που θα τη βγάλει (κι απ’ αυτό) το αδιέξοδο.

Από πού να… πρωτοκαλυφθεί δεν ξέρει η ΑΕΚ!

Την ώρα που η «Ένωση» αναζητεί τρόπους να καλύψει το περίπου 1,5 εκατ. ευρώ των περσινών οφειλομένων στους παίκτες, η Εφορία φέρεται να της στενεύει ακόμα περισσότερο τη «θηλιά».

Η ΠΑΕ καλείται να καταβάλλει τώρα -και όχι τον χειμώνα όπως υπολόγιζε- έκτακτη εισφορά 700.000 ευρώ και με δεδομένη την οικονομική… αδράνεια των μετόχων της, αναζητείται η λύση που θα τη βγάλει (κι απ’ αυτό) το αδιέξοδο.

Το «χτύπημα» της Εφορίας -που με τις υπόλοιπες εισφορές και ρυθμίσεις χρεών εκτιμάται ότι θ’ ανεβάσει το ποσό που πρέπει να καταβάλλει άμεσα η ΑΕΚ στο 1 εκατ. ευρώ- φέρνει στα όρια της απόγνωσης την ΠΑΕ!

Αν δεν υπάρξει, λοιπόν, «χείρα βοηθείας» των μετόχων… στη δική τους εταιρεία, εκείνη όχι μόνο δεν θα μπορέσει να προχωρήσει σε μεταγραφικές προσθήκες (που δεδομένα χρειάζεται), αλλά πραγματικά αγνοείται ο τρόπος που θα έχει την… πολυτέλεια να ασχολείται με αγωνιστικά ζητήματα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x