Stoiximan Super League

Κάλιαρι-Άρης 1-1 (Τελικό)

Tο δεύτερο και τελευταίο φιλικό επί ιταλικού εδάφους δίνει αυτή την ώρα ο Άρης, κόντρα στην Κάλιαρι, στο ''N. Bespoli'' της Σαρδηνίας. Παρακολουθήστε live από το sport-fm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Tο δεύτερο και τελευταίο φιλικό επί ιταλικού εδάφους δίνει αυτή την ώρα ο Άρης, κόντρα στην Κάλιαρι, στο ''N. Bespoli'' της Σαρδηνίας.

Παρακολουθήστε live από το sport-fm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης.



Λήξη του αγώνα.

78' Εξαιρετική επέμβαση από τον Βελλίδη σε κεφαλιά του Νένε!

74' Εξω ο Τσέζαρεκ μέσα ο Τοπούζης.

71' Νέα, μεγάλη ευκαιρία από τον Τσέζαρεκ. Ο Κροάτης βγαίνει μόνος του από πλάγια θέση και σουτάρει, αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.

63' Πολύ μεγάλη ευκαιρία, με τον Τσέζαρεκ να κάνει από κοντά την προβολή και τον πορτιέρο της Κάλιαρι να διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ.

48' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ, 1-1! Με το που μπήκαν, συνεργάστηκαν άψογα και έφεραν το ματς στα ίσα! Ο Καπετάνος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σολτάνι έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ισοφάρισε για τους «κίτρινους».

46' Ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο. Φατί, Καπετάνος και Σολτάνι πέρασαν στον αγώνα.

45'+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45' Καλή στιγμή για τον Άρη. Ο Τόχα γυρίζει την μπάλα στον Τσέζαρεκ, στη μικρή περιοχή, αυτός θα την «τσιμπήσει», αλλά θα τη στείλει άουτ.

35' Και πάλι ο Λαριβέι… ολομόναχος, θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα θα φύγει άουτ.

33' Πολύ καλό σουτ του Λαριβέι, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο του Βελλίδη, που φωνάζει στους αμυντικούς του.

28' Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Κάλιαρι! Τετ-α-τετ του Νενέ, που σουτάρει ψηλά, άουτ. «Τρικυμία» στην άμυνα του Άρη…

23' Κίτρινη κάρτα στον Παπαστεριανό, που έκοψε αντεπίθεση της Κάλιαρι μετά από νέα ολιγωρία της άμυνας του Άρη.

22' «Κοιμήθηκε» ξανά η άμυνα του Άρη! Ο Λαριβέι βγαίνει μόνος του απέναντι από τον Βελλίδη, αλλά ανοίγει το κοντρόλ, ο Μίσελ τον προλαβαίνει και η μπάλα φεύγει άουτ.

- Για τέταρτο σερί παιχνίδι ο Άρης δέχεται γκολ από στημένη φάση… Μεγάλο πρόβλημα η αμυντική λειτουργία των «κίτρινων».

19' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΙΑΡΙ, 1-0! Έπειτα από εκτέλεση φάουλ από αριστερά, ο Αριάουντο θα σηκωθεί ανενόχλητος στο ύψος της μικρής περιοχής του Άρη και θα «εκτελέσει» με κεφαλιά τον Βελλίδη!

15' Καλός ο Άρης στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης…

Σε διάταξη 4-4-2 έχει παρατάξει την ομάδα του ο Σάκης Τσιώλης. Κάτω από τα γκολπόστ κάθεται ο Βελλίδης (στη θέση του διεθνούς Μιχάλη Σηφάκη), στόπερ είναι οι Κοτσώνης και Μίσελ, αριστερό μπακ ο Αγτζίδης και δεξί ο -αρχηγός- Νέτο. Στη μεσαία γραμμή, αριστερά ο Κατίδης, δεξιά ο Πορτίγια και οι Παπαστεριανός, Τόχα στο κέντρο. Μπροστά, δίδυμο Καστίγιο-Τζέσαρεκ.

6' Σουτ του Μπιοντίνι, έξω από την εστία του Βελλίδη, η μπάλα άουτ.

5' Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη! Ο Τσέζαρεκ χάνει τετ α τετ, έπειτα από εξαιρετική πάσα του Καστίγιο.

Η ενδεκάδα του Άρη: Βελλίδης, Αγτζίδης, Κοτσώνης, Κατίδης, Νέτο, Μίσελ, Παπαστεριανός, Πορτίγια, Τόχα, Καστίγιο, Τσέζαρεκ.

- Από εποχής Κυπέλλου Εκθέσεων έχουν να συναντηθούν οι δύο ομάδες! Το 1969, Άρης και Κάλιαρι είχαν «σταυρώσει» στη διοργάνωση-προάγγελο του UEFA Cup… Tο πρώτο ματς είχε λήξει 1-1, στη Θεσσαλονίκη, για να επικρατήσουν στη ρεβάνς οι Ιταλοί με σκορ 3-0 και να πάρουν την πρόκριση.

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι!

- Με κίτρινες εμφανίσεις ο Άρης, με λευκές η ιταλικά ομάδα.



Κάλιαρι (Ρομπέρτο Ντοναντόνι): Αβράμοφ, Πιζάνο, Αριάουντο, Γκότζι, Αγκοστίνι, Μπιοντίνι, Κόντι, Μανκόσου, Κοσού, Νενέ, Λαριβέι

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Αγτζίδης, Κοτσώνης, Κατίδης, Νέτο, Μίσελ, Παπαστεριανός, Πορτίγια, Τόχα, Καστίγιο, Τσέζαρεκ



- Τη θέση του πρώτου κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Βελλίδης, με τον Νέτο να αναμένεται -μετά από αρκετό καιρό- να αγωνιστεί στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Τη θέση του -αρνητικού, απέναντι στη Λάτσιο- Χουάν Τόχα αναμένεται να πάρει ο Πορτίγια, που θα συνθέσει με τον Φατί και ίσως με τον Παπαστεριανό, την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Στο χώρο της επίθεσης, λογικά, θα προτιμηθεί ο Τσέζαρεκ, προκειμένου ο Άρης να δοκιμάσει να παίξει με έναν «καθαρόαιμο» επιθετικό.

- Από εκεί και πέρα, στο σημερινό φιλικό δεν θα αγωνιστούν οι Σηφάκης και Βανγκέλι, οι οποίοι έχουν κληθεί στις εθνικές τους ομάδες…

- Άλλωστε, στον πάγκο της κάθεται μία τεράστια προσωπικότητα του ιταλικού ποδοσφαίρου, Ρομπέρτο Ντοναντόνι, ενώ έχει στις τάξεις της ποδοσφαιριστές όπως οι Νενέ, Κόντι, Κοσού και Πιζάνο.

- Όπως προαναφέραμε, η Κάλιαρι δεν μπορεί να συγκριθεί με τη Λάτσιο -σε δυναμική, σαν ομάδα, αλλά και έμψυχο υλικό. Είναι, όμως και αυτός ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, ό,τι πρέπει για… διαγώνισμα του Τσιώλη.

- Ο Άρης έχει δώσει, ήδη, οκτώ φιλικά, σε Καρπενήσι, Θεσσαλονίκη και Ζέεφελντ…

- Μετά τον -πλέον χρήσιμο για συμπεράσματα- αγώνα με τη Λάτσιο, ο Άρης αντιμετωπίζει σαφώς υποδεέστερο αντίπαλο -και αυτός, όμως, προσφέρεται για δοκιμές…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x