Stoiximan Super League

Στο δεύτερο άλλος Άρης… να γουστάρεις!

Ένας τραγικός -ειδικά αμυντικά- στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πάρα πολύ καλός στο δεύτερο, Άρης, ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Κάλιαρι, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι του επί ιταλικού εδάφους. «Τρικυμία» στην άμυνα των «κίτρινων» στο πρώτο 45λεπτο, όταν και θα μπορούσαν να έχουν δεχτεί παραπάνω από ένα γκολ (19’ Αριάουντο), μεταμορφωμένη η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην επανάληψη, με την είσοδο των Καπετάνου και Σολτάνι, που συνεργάστηκαν άψογα στο 48' για το γκολ της ισοφάρισης του δεύτερου!

Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ!

Ένας τραγικός -ειδικά αμυντικά- στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πάρα πολύ καλός στο δεύτερο, Άρης, ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Κάλιαρι, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι του επί ιταλικού εδάφους.

«Τρικυμία» στην άμυνα των «κίτρινων» στο πρώτο 45λεπτο, όταν και θα μπορούσαν να έχουν δεχτεί παραπάνω από ένα γκολ (19’ Αριάουντο), μεταμορφωμένη η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην επανάληψη, με την είσοδο των Καπετάνου και Σολτάνι, που συνεργάστηκαν άψογα στο 48' για το γκολ της ισοφάρισης του δεύτερου!

Αξιοσημείωτο -και πονοκέφαλος για τον Τσιώλη- το γεγονός ότι ο Άρης δέχεται σε τέταρτο σερί παιχνίδι γκολ από στημένη φάση…



Πως έπαιξε: Σε διάταξη 4-4-2 παρέταξε την ομάδα του ο Σάκης Τσιώλης. Κάτω από τα γκολπόστ κάθισε ο Βελλίδης (στη θέση του διεθνούς Μιχάλη Σηφάκη), στόπερ ήταν οι Κοτσώνης και Μίσελ, αριστερό μπακ ο Αγτζίδης και δεξί ο -αρχηγός- Νέτο. Στη μεσαία γραμμή, αριστερά ο Κατίδης, δεξιά ο Πορτίγια και οι Παπαστεριανός, Τόχα στο κέντρο. Μπροστά, δίδυμο Καστίγιο-Τζέσαρεκ.

Για ένα τέταρτο, οι «κίτρινοι» στέκονταν μια χαρά απέναντι στην ιταλική ομάδα… Μάλιστα, μόλις στο 5ο λεπτό είχαν μοναδική ευκαιρία με τον Τσέζαρεκ (κάτι πρέπει να κάνει με τα τελειώματά του ο Κροάτης) να ανοίξουν το σκορ. Ωστόσο, γύρω στο 20’, ο… καιρός στην άμυνα του Άρη, άλλαξε! Τρικυμία πίσω, όπως και στα περισσότερα από τα φιλικά που έχει δώσει -μέχρι στιγμής- η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η Κάλιαρι σκόραρε στο 19’, με τον Αριάουντο να σηκώνεται ανενόχλητος στη μικρή περιοχή του Βελλίδη και να «καρφώνει» με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, και μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου είχε πολλές ευκαιρίες -και… υποψίες- για να πετύχει κι άλλα γκολ.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο, με τη είσοδο στο ματς των Φατί, Καπετάνου και Σολτάνι, ο Άρης… μεταμορφώθηκε! Οι δύο τελευταίοι συνεργάστηκαν άψογα στο 48’, με τον Έλληνα μέσο να εκτελεί κόρνερ και τον Αλγερινό να φέρνει το ματς στα ίσα (1-1) με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά οι «κίτρινοι» βελτιώθηκαν αισθητά και στην «αχίλλειο πτέρνα» τους, την άμυνα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι απειλήθηκαν μία και μοναδική φορά στην επανάληψη, στο 78' κι ενώ είχαν χάσει κλασικές ευκαιρίες με τον Τσέζαρεκ για να ανατρέψουν το σκορ!

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα.



Κάλιαρι (Ρομπέρτο Ντοναντόνι): Αβράμοφ, Πιζάνο, Αριάουντο, Γκότζι (70' Αστόρι), Αγκοστίνι (46' Κανίνι), Μπιοντίνι, Κόντι (46' Ναϊγκόλαν), Μανκόσου, Κοσού, Νενέ, Λαριβέι (69' Ιμπάρμπο)

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Νέτο, Αγτζίδης (46' Λαζαρίδης), Κοτσώνης (75' Γιαννίτσης), Μίσελ, Κατίδης (46' Φατί), Παπαστεριανός (46' Καπετάνος), Πορτίγια (46' Σολτάνι), Τόχα (46' Παπαζαχαρίας), Καστίγιο (69' Οικονομόπουλος), Τσέζαρεκ (72' Τοπούζης)

Γήπεδο: «Μπρούνο Νέσπολι», Σαρδηνία

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x