Stoiximan Super League

Σόλο… «Λόλο»!

Με «μαέστρο» τον Φαμπιάν Εστογιανόφ και… πρώτα βιολιά τους Σάμαρη και Γουνδουλάκη, αλλά και τον ορεξάτο Κουμορτζί, ο εξαιρετικός, γενικά -και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- Πανιώνιος έδειξε ανεπηρέαστος από το διοικητικό… μπάχαλο, επικρατώντας 2-1 του Αστέρα Τρίπολης, στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Ανέτοιμοι έδειξαν οι Αρκάδες, κάθε επικίνδυνη προσπάθεια των οποίων ξεκινούσε από αριστερά, με τον πολύ καλό Ναβάρο.

Σόλο… «Λόλο»!

Με «μαέστρο» τον Φαμπιάν Εστογιανόφ και… πρώτα βιολιά τους Σάμαρη και Γουνδουλάκη, αλλά και τον ορεξάτο Κουμορτζί, ο εξαιρετικός, γενικά -και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- Πανιώνιος έδειξε ανεπηρέαστος από το διοικητικό… μπάχαλο, επικρατώντας 2-1 του Αστέρα Τρίπολης, στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ανέτοιμοι έδειξαν οι Αρκάδες, κάθε επικίνδυνη προσπάθεια των οποίων ξεκινούσε από αριστερά, με τον πολύ καλό Ναβάρο.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 38' ο Κουμορτζί, με δυνατό σουτ, έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Εστογιανόφ, ο οποίος ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Πανιώνιου, πέντε λεπτά αργότερα (43), με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι -το κέρδισε ο Σάμαρης, τον οποίο έβγαλε μόνο του απέναντι από τον Χακόμπο, με νέα, καταπληκτική πάσα και πάλι ο «Λόλο»! Μείωσαν στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαμπούρη.

Σωρεία χαμένων ευκαιριών για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, που, πάντως, θέλει ενίσχυση, ειδικά στην επίθεση, όπου αγωνίστηκαν οι πιτσιρικάδες Σταματής (στο πρώτο ημίχρονο) και Κολοβός (στο δεύτερο).

Ντεμπούτο -ανεπίσημο- για τον ανέτοιμο Μιλοβάνοβιτς, ενώ, στον αντίποδα, ο Περόνε έδειξε τα στοιχεία που, ήδη, γνωρίζαμε, αλλά θέλει δουλειά…

Την αναμέτρηση, αξίζει να σημειωθεί, παρακολούθησε ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης, αλλά όχι ο Γεράσιμος Βεντούρης -παραιτήθηκε χθες, αλλά, σήμερα, το Δ.Σ. δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του

Από πλευράς Αστέρα, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης βρέθηκαν οι Γιώργος Μποροβήλος και Γιάννης Καϋμενάκης.

Στα επίσημα, εξάλλου, καθόταν και ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μπάμπης Τεννές, καθώς ο Αστέρας είναι η πρώτη ομάδα που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Αγρινίου στο πρωτάθλημα, ενώ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο τη δεύτερη αγωνιστική.

Οι συνθέσεις με τις οποίες ξεκίνησαν οι δύο ομάδες:

Πανιώνιος: Σιδεράκης, Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κβιρκβέλια, Όμο, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Κουμορτζί, Εστογιάνοφ, Σταματής

Αστέρας Τρίπολης: Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Κωστούλας, Φορμίκα, Λαδάκης, Χουανίτο , Κερ, Ναβάρο , Ουσέρο, Ράγιος, Περόνε

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x