Γενικά

Πέθανε ο «Αυτοκράτορας»

Την τελευταία του πνοή άφησε στη γενέτειρά του, το Μόσταρ, ο Νέναντ Μπίγεντιτς, χάνοντας τη μακροχρόνια μάχη που έδινε με τη λευχαιμία. Ο Βόσνιος προπονητής, ο οποίος είχε πάρει το προσωνύμιο “Αυτοκράτορας” από τους οπαδούς της Μπούρσασπορ, βρισκόταν σε συνεχή θεραπεία από το 2007, ενώ βρισκόταν νοσηλευόταν τον εδώ και ένα μήνα.

Την τελευταία του πνοή άφησε στη γενέτειρά του, το Μόσταρ, ο Νέναντ Μπίγεντιτς, χάνοντας τη μακροχρόνια μάχη που έδινε με τη λευχαιμία.

Ο Βόσνιος προπονητής, ο οποίος είχε πάρει το προσωνύμιο “Αυτοκράτορας” από τους οπαδούς της Μπούρσασπορ, βρισκόταν σε συνεχή θεραπεία από το 2007, ενώ νοσηλευόταν εδώ και ένα μήνα.

Σε ανακοίνωσή του, ο τουρκικός σύλλογος τόνισε: «Είμαστε συντετριμμένοι από το χαμό του Μπίγεντιτς, τον τέως αρχηγό και προπονητή μας. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Αυτοκράτορα».

Ο Μπίγεντιτς είχε αγωνιστεί από το 1977 έως το 1986 στη Βελέζ Μόσταρ, πριν μετακομίσει στην Τουρκία και παραμείνει στην Μπούρσασπορ μέχρι να κλείσει την καριέρα του το 1991. Ως προπονητής θήτευσε έκλεισε την καριέρα του το 2008 στην Εσκισεχιρσπόρ.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x